Alergie la produsele de igiena intima?
Acum 4 ani am inceput sa folosesc pentru prima data un gel de igiena intima.De la prima utilizare am inceput sa simt mancarimi in zona intima, usturime si a aparut o substanta alba in acea zona.De atunci aceste simptome apar periodic, la unele geluri simptomele sunt mai intense, la altele nu.Se poate sa fiu alergica la unele substante din aceste produs, sau primul produs mi-a declansat ceva problema ?Va multumesc.
3 comentarii
buna! incearca sa nu mai folosesti geluri pentru ingiena intima, nici macar gel de dus sau sapun ci apa simpla, esti alergica si s-ar putea sa inrautatesti situatia. daca ai mancarimi incearca o infuzie de musetel si repeta asta in fiecare seara si o sa vezi ca e mult mai bine pentru sanatatea ta si nu mai folosi niciun fel de gel. sanatate multa!
Buna, posibil ca nu ti ai dat seama dar nu toate produsele pt igiena intima sunt porcarie, unele sunt testate dermatologic altele nu, Gaseste doar pe cel care ti mergee si nu-l mai schimba
medicul ginecolog nu recomanda nici un fel de produs de igiena intima, nici sapunuri pt ca iti schimpaph -ul si de aici apar dureri si usturimi puternice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 3bubite insotite de mancarime
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 16mancarmi zona vaginala
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 7igiena intima
- 3am si eu o nelamurire
- 3Bubite si mancarimi.
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 5Pruit genital si anal
- 7Mancarime in zona genitala
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 2mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 4Bubite rosii si mancarimi vaginale
- 0Iritatie penis
- 1Mancarime Testicule
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala igiena intima
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: