pete rosii pe capul penisului
Buna seara, cam de o saptaman mi-au aparut pe capul penisului si penis pete rosii insotite de mancarime..mebtionez ca petele de pe capul penisului s-au mai inrosi.Intrebarea mea este, ce ar putea sa fie, din ce cauza si daca exista un unguent pe care sa il folosesc.
5 comentarii
Poate fi o ciuperca.
Persoana de la care v-ati pricopsit ce are ? A fost la ginecolog ? Si-a facut testul secretiei ?
Ar trebui sa mergeti la medicul de familie si cu trimitere la medicul Dermatolog.
Pina atunci puteti da Search pe Forum "pete rosii pe capul penisului" in caseta cu buton portocaliu dreapta sus. Urmariti postarile dr. dermatolog Mihalache care are numele de user midorin42.
Persoana de la care v-ati pricopsit ce are ? A fost la ginecolog ? Si-a facut testul secretiei ?
Ar trebui sa mergeti la medicul de familie si cu trimitere la medicul Dermatolog.
Pina atunci puteti da Search pe Forum "pete rosii pe capul penisului" in caseta cu buton portocaliu dreapta sus. Urmariti postarile dr. dermatolog Mihalache care are numele de user midorin42.
Amandoi trebuie sa mergeti la medic si sa faceti tratament.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. In urma cu un an si jumatate mam inbolnavit de sculament. Nu amfost la doctor, crezand ca o sa-mi treaca cu tetraciclina, dar nu a fost asa :(. Dupa 6 luni am facut analize si la urina mi sa spus ca am o infectie in corp, doctorul mia dat urinez, am luat acele pastile dar nu am scapat de de infectie, am dureri de cap frecvente, iar noaptea mi se intampla de multe ori sa ma trezesc c cu pinisul in stare de erectie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 4mancarime in zona vaginala
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 10boala venerica
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 2infectie
- 0Roseata pe una din labiile exterioare
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala pete pe penis