pete rosii pe capul penisului
Buna seara, cam de o saptaman mi-au aparut pe capul penisului si penis pete rosii insotite de mancarime..mebtionez ca petele de pe capul penisului s-au mai inrosi.Intrebarea mea este, ce ar putea sa fie, din ce cauza si daca exista un unguent pe care sa il folosesc.
5 comentarii
Poate fi o ciuperca.
Persoana de la care v-ati pricopsit ce are ? A fost la ginecolog ? Si-a facut testul secretiei ?
Ar trebui sa mergeti la medicul de familie si cu trimitere la medicul Dermatolog.
Pina atunci puteti da Search pe Forum "pete rosii pe capul penisului" in caseta cu buton portocaliu dreapta sus. Urmariti postarile dr. dermatolog Mihalache care are numele de user midorin42.
Persoana de la care v-ati pricopsit ce are ? A fost la ginecolog ? Si-a facut testul secretiei ?
Ar trebui sa mergeti la medicul de familie si cu trimitere la medicul Dermatolog.
Pina atunci puteti da Search pe Forum "pete rosii pe capul penisului" in caseta cu buton portocaliu dreapta sus. Urmariti postarile dr. dermatolog Mihalache care are numele de user midorin42.
Amandoi trebuie sa mergeti la medic si sa faceti tratament.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. In urma cu un an si jumatate mam inbolnavit de sculament. Nu amfost la doctor, crezand ca o sa-mi treaca cu tetraciclina, dar nu a fost asa :(. Dupa 6 luni am facut analize si la urina mi sa spus ca am o infectie in corp, doctorul mia dat urinez, am luat acele pastile dar nu am scapat de de infectie, am dureri de cap frecvente, iar noaptea mi se intampla de multe ori sa ma trezesc c cu pinisul in stare de erectie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 16mancarmi zona vaginala
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 1Mancarime in zona genitala si secretie diferita
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 10Mancarimi si usturimi genitale
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 0Salutare tuturor !!
- 5Simt un disconfort in zona intima
- 0Pată roșie pe capul penisului
- 0Pete albe pe penis
- 1Pata albă pe glandul penisului
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala pete pe penis