Bebelusul meu are 4 luni si am intimpinat dificultati in timpul alaptarii la sin
Bebelusul meu are 4 luni, il hranesc doar la sin, imi este foarte dificil sa gasesc o pozitie corecta sau potrivita pentru el ca sa manince calm si fara lacrimi, de cite ori maninca de atitea ori este foarte agitat si da din miini si din picioare deodata ce il pun in pozitia culcata sau il iau in brate si il sprijin sa il alaptez asezata, imi este foarte greu ca pina la urma trebuie sa il iau cu totul in brate sa incep a merge prin camera, (deja incep sa dansez) dar ca sa stea mai calm! Cum pot sai sustrag atentia sa manince linistit ?
1 comentarii
Buna dimieata
Nu trebuie sa desfasurati, in timpul alaptatului, nici un program artistic, pur si simplu puneti sugarul la san in pozitia corecta si lasati-l linistit sa suga alternativ de la fiecare san. Pentru mai multa siguranta adresati-va medicului Dvs. de familie si puneti copilul la supt in cabinetul sau. Daca pozitia nu este corecta impreuna veti corija acest lucru.Sanatate !
Nu trebuie sa desfasurati, in timpul alaptatului, nici un program artistic, pur si simplu puneti sugarul la san in pozitia corecta si lasati-l linistit sa suga alternativ de la fiecare san. Pentru mai multa siguranta adresati-va medicului Dvs. de familie si puneti copilul la supt in cabinetul sau. Daca pozitia nu este corecta impreuna veti corija acest lucru.Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3solarul poate afecta in vreun fel copilul atunci cand alaptez
- 10dureri de oase in timpul alaptatului
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 10Ce vitamine pot sa iau si pe ce perioada!
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 2perioada alaptarii si cadere masiva de par
- 3a nascut o fetita de 3700 g si are foarte mult lapte
- 4durerea si alaptarea
- 3am fost diagnosticata cu colica biliara si inca alaptez
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 7Bebelus prea slabut la 7 luni?
- 7Infectie masea si alaptarea
- 3Ce se intampla dak un purtator de hepatita B inactiv alapteaza un alt copil?
- 2alaptare la san dureroasa
- 0Lapte cu sange (5 luni alăptat )
- 0Crema antirid si alaptarea
- 1Probleme in alăptare
Mai multe informații despre: Pozitiile de alaptat Alaptarea sfaturi pentru alaptarea la san probleme des intalnite in alaptare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: