Bebelusul meu are 4 luni si am intimpinat dificultati in timpul alaptarii la sin

Bebelusul meu are 4 luni, il hranesc doar la sin, imi este foarte dificil sa gasesc o pozitie corecta sau potrivita pentru el ca sa manince calm si fara lacrimi, de cite ori maninca de atitea ori este foarte agitat si da din miini si din picioare deodata ce il pun in pozitia culcata sau il iau in brate si il sprijin sa il alaptez asezata, imi este foarte greu ca pina la urma trebuie sa il iau cu totul in brate sa incep a merge prin camera, (deja incep sa dansez) dar ca sa stea mai calm! Cum pot sai sustrag atentia sa manince linistit ?
1 comentarii

Buna dimieata
Nu trebuie sa desfasurati, in timpul alaptatului, nici un program artistic, pur si simplu puneti sugarul la san in pozitia corecta si lasati-l linistit sa suga alternativ de la fiecare san. Pentru mai multa siguranta adresati-va medicului Dvs. de familie si puneti copilul la supt in cabinetul sau. Daca pozitia nu este corecta impreuna veti corija acest lucru.Sanatate !
Nu trebuie sa desfasurati, in timpul alaptatului, nici un program artistic, pur si simplu puneti sugarul la san in pozitia corecta si lasati-l linistit sa suga alternativ de la fiecare san. Pentru mai multa siguranta adresati-va medicului Dvs. de familie si puneti copilul la supt in cabinetul sau. Daca pozitia nu este corecta impreuna veti corija acest lucru.Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai este bun lapticul meu?
- 2pot alapta in continuare daca am ramas insarcinata din nou?
- 2cadere par & alaptarea
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 3dermatita alergica de contact
- 3programul lui bebe de 2 luni
- 2perioada alaptarii si cadere masiva de par
- 0Prolactina marita si alaptarea!
- 3a nascut o fetita de 3700 g si are foarte mult lapte
- 11alaptare - care era pozitia favorita sau preferata? ce ati folosit la alaptat?
- 5ceai de maghiran in timpul alaptarii
- 3hpv si alaptarea
- 4sugar cu faringita si stridor laringian
- 2alaptare la san dureroasa
- 0reflux-esoga gastroesofagian
- 0Crema antirid si alaptarea
- 1Probleme in alăptare
Mai multe informații despre: Pozitiile de alaptat Alaptarea sfaturi pentru alaptarea la san probleme des intalnite in alaptare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: