sugarul pina la un an si premergatorul

16-12-2007
carmela
Nu este medic/terapeut
carmela
poti pune sugarul in premergator?
5 comentarii
0
16-12-2007, ora 00:00
carmela
Nu este medic/terapeut
carmela
la cite luni se pune bebele in premergator
0
14-01-2008, ora 00:00
pisicutzaai
Nu este medic/terapeut
pisicutzaai
poti sa il pui oricand vezi ca se tine el pe picioruse. eu am pus copilul la 4 luni si acum are 2 ani si 3 luni si nu are nici o problema. important e sa il vezi ca sta bine
0
31-01-2008, ora 00:00
Psih. Sorina Voicu
Identitate neconfirmată
Psih. Sorina Voicu
Ideal ar fi ca bebelusul sa fie pus in premergator atunci cand SE RIDICA SINGUR pe marginea patului, pentru ca asta denota ca musculatura coloanei este destul de dezvoltata pentru a sustine bebelusul stand in picioare. Pana atunci, daca el isi exprima dorinta de a merge in picioruse, poate fi plimbat prin casa dar sustinut intotdeauna de torace si nu de manute, pentru a prelua o parte din greutatea corpului si pentru a evita dislocarea umerilor care sunt destul de fragili.
Efectele negative ale solicitarii coloanei inainte de a fi bebelusul pregatit se vad pe termen lung si nu consta intotdeauna in defectiuni ale coloanei, ale spatelui ci pot consta si in rezistenta scazuta a coloanei la eforturi sustinute, sensibilitatea coloanei la diferiti factori de mediu (frig), PREDISPOZITII la reumatism, la hernie de disc, lucruri "marunte" care nu inseamna intotdeauna boala, dar care ne incomodeaza viata.
0
09-02-2008, ora 00:00
lilianamarcu
Nu este medic/terapeut
lilianamarcu
as vrea sa afku mai multe amanunter despre fontanela?nu stiu care sint problemele sau cea ar trebui sa stiu, am un bebelus de 3.5 luni si as vrea mai multr amanunte, va rog
0
09-02-2008, ora 00:00
lilianamarcu
Nu este medic/terapeut
lilianamarcu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evaluarea sugarului de trei luni
  • Evaluarea sugarului de patru luni
  • Evaluarea sugarului de cinci luni
  • Evaluarea sugarului de șase luni
  • Evaluarea sugarului de șapte luni
  • Evaluarea sugarului de opt luni
  • Evaluarea sugarului de nouă luni
  •