ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

baietelul meu merge cu capul rasucit spre partea dreapta

17-05-2008
rodica-georgiana
Nu este medic/terapeut
rodica-georgiana
Buna. Am in baietel de 9 luni care merge (de-a busilea) de 3 zile cu capul aplecat si putin rasucit spre partea dreapta. Este normal? A urmat pana vineri 15 mai un tratament pt. rinofaringita si pt. o usoara alergie pe burtica (Bromxexin, Clorocalcin, Zyrtec, picaturi de nas si o alifie prep. in farmacie, Romergan sirop). I-au fost examinate si urechile de catre dr. de fam. Ce ma sfatuiti sa fac?
3 comentarii
0
17-05-2008, ora 00:00
IULYUS H
Nu este medic/terapeut
IULYUS H
sotia unui coleg de serviciu este insarcinata in luna a 8 a si a aflat, , la ecograf 3D, , ca celui mic nu-i functioneaza un rinichi.i s-a recomandat sa nasca la un centru de medicina universitar din IASI sau BUCURESTI ca sa poata fi operat ulterior nasterii.daca as putea afla unde, la ce medic, sa mearga?Va rog frumos.Si eu sunt parinte si mi-e mila de el.
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Dnei. Rodica Georgiana
Cel mic s-ar putea sa sufere de Torticolis congenital. Asta inseamna contractia sau scurtarea unilaterala a muschiului sternocleidomastoidian, muschi ce se vede din fata pe lateralele gatului. Se intampla ca leziunea sa fie evidenta la cateva luni dupa nastere. Palpati sa vedeti daca vi se pare ca muschii gatului sunt mai rigizi pe o parte decat cealalta. Incercati sa vedeti daca ii puteti indrepta capul celui mic si el sa continue sa-l tina drept.
Sa speram ca nu e asta si-o sa-i treaca. :)
0
22-05-2008, ora 00:00
rodica-georgiana
Nu este medic/terapeut
rodica-georgiana
D-lui Dr. Daniel Popescu
Multumesc pt. sfaturi.Am palpat muschii gatului si nu mi s-au parut rigizi iar un lucru imbucurator este faptul ca este a 3-a zi in care baietelul meu n-a mai mers cu capul rasucit, nici macar putin aplecat. Oricum pt. linistea noastra, m-am gandit ca ar fi bine sa-l vada si un fizioterapeut. Sa dea Domnul sa fie numai vesti bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul