Stare de cap greu permanenta si oboseala, somn nelinistit
Buna ziua. Acum 15 ani m-am lovit la cap. Nu stiu daca are vreo legatura dar aproximativ din aceeasi perioada am inceput sa am o stare de cap gr
4 comentarii
Imi cer scuze am niste probleme cu tastatura si mi s-a apasat enter fara sa termin ce aveam de scris, o sa continui aici descrierea simptomelor.
Deci ideea este ca de aproximativ 15 ani am o stare de cap greu, nu stiu exact cum sa o descriu, adica nu am capul limpede, parca exista o presiune, ceva de genul acesta. Aceasta stare este permanenta, uneori este foarte pregnanta si este aproape insuportabila. Am facut tomografie si rmn si mi s-a zis ca nu am nicio problema, dar eu continui sa cred ca este ceva nedepistat. Pe langa aceasta stare de cap greu sunt mereu obosit, dorm foarte mult dar ineficient si am ajuns sa am o stare generala fizica si psihica foarte proaste datorita acestei probleme de care vad ca nu pot scapa. Astept cu interes sugestii de la dumneavoastra pentru ca sincer nu stiu la ce doctor sa ma mai duc. Va multumesc.
Deci ideea este ca de aproximativ 15 ani am o stare de cap greu, nu stiu exact cum sa o descriu, adica nu am capul limpede, parca exista o presiune, ceva de genul acesta. Aceasta stare este permanenta, uneori este foarte pregnanta si este aproape insuportabila. Am facut tomografie si rmn si mi s-a zis ca nu am nicio problema, dar eu continui sa cred ca este ceva nedepistat. Pe langa aceasta stare de cap greu sunt mereu obosit, dorm foarte mult dar ineficient si am ajuns sa am o stare generala fizica si psihica foarte proaste datorita acestei probleme de care vad ca nu pot scapa. Astept cu interes sugestii de la dumneavoastra pentru ca sincer nu stiu la ce doctor sa ma mai duc. Va multumesc.
Buna ziua. Starea de oboseala cronica poate fi si din alte cauze. Ar trebui masurata tensiunea, analize pentru excluderea bolilor de ficat, rinichi etc. Daca tot restul este normal, se poate ca durerea de cap sa fie de la accidentul de mai demult. Cateodata, exista durere cronica de cap dupa un traumatism cranio-cerebral, chiar daca investigatiile neuro sunt normale (RMN), insotita de simptomele pe care le descrieti. Tratamentul este de lunga durata, pe langa consultul neurologic un consult psihiatric poate fi de folos. Multa sanatate!
Din cate stiu cu ficatul si tensiunea stau bine, dar o sa imi fac niste analize. Eu nu am o durere de cap, ci o stare de cap greu, parca simt o presiune constanta in cap, care uneori e foarte greu suportabila.
consulta si un psiholog.daca RMN este normal, cred ca exista o alta cauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Probleme de SOMN CONTINUU
- 13Neliniste si leganat in timpul somnului
- 4care ar fi perioada de odihna pe zi?
- 15de fiecare data dupa ce dorm ziua, nu ma pot misca deloc
- 6porbleme cu somnul
- 6Adorm foarte greu!
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 3dupa tratament cu perfuzii si antibiotice... doarme cam mult
- 1o problema nebuloasa... oboseala continua, obezitate
- 1Oboseala cronica
- 22Somnul îndelungat dăunează sănătăţii
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 4se sufoca noaptea in somn mai exact 3, 4 luni...
- 5nu stiu ce se intampla cu mine: cum atipesc cum imi tresare stomacul
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 1Oboseala cronica-pericol in dorinta conceperii?
- 1tresăriri dese în somn, băiat - 16 ani
- 1Dureri de cap periodice, oboseală, deficit de atentie si memorare
- 6Oboseala permanenta
Mai multe informații despre: Somn oboseala cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipersomnia - somnolenta excesiva
- Insomnia primara
- Narcolepsia
- Somnambulismul
- Tulburarile somnului la femei
- Oboseala cronica (sindromul burn-out)
- Apneea obstructiva in somn