Stare de cap greu permanenta si oboseala, somn nelinistit

05-04-2011
exxelero
Nu este medic/terapeut
exxelero
Buna ziua. Acum 15 ani m-am lovit la cap. Nu stiu daca are vreo legatura dar aproximativ din aceeasi perioada am inceput sa am o stare de cap gr
4 comentarii
0
05-04-2011, ora 23:16
exxelero
Nu este medic/terapeut
exxelero
Imi cer scuze am niste probleme cu tastatura si mi s-a apasat enter fara sa termin ce aveam de scris, o sa continui aici descrierea simptomelor.
Deci ideea este ca de aproximativ 15 ani am o stare de cap greu, nu stiu exact cum sa o descriu, adica nu am capul limpede, parca exista o presiune, ceva de genul acesta. Aceasta stare este permanenta, uneori este foarte pregnanta si este aproape insuportabila. Am facut tomografie si rmn si mi s-a zis ca nu am nicio problema, dar eu continui sa cred ca este ceva nedepistat. Pe langa aceasta stare de cap greu sunt mereu obosit, dorm foarte mult dar ineficient si am ajuns sa am o stare generala fizica si psihica foarte proaste datorita acestei probleme de care vad ca nu pot scapa. Astept cu interes sugestii de la dumneavoastra pentru ca sincer nu stiu la ce doctor sa ma mai duc. Va multumesc.
0
06-04-2011, ora 04:17
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Starea de oboseala cronica poate fi si din alte cauze. Ar trebui masurata tensiunea, analize pentru excluderea bolilor de ficat, rinichi etc. Daca tot restul este normal, se poate ca durerea de cap sa fie de la accidentul de mai demult. Cateodata, exista durere cronica de cap dupa un traumatism cranio-cerebral, chiar daca investigatiile neuro sunt normale (RMN), insotita de simptomele pe care le descrieti. Tratamentul este de lunga durata, pe langa consultul neurologic un consult psihiatric poate fi de folos. Multa sanatate!
0
06-04-2011, ora 19:47
exxelero
Nu este medic/terapeut
exxelero
Din cate stiu cu ficatul si tensiunea stau bine, dar o sa imi fac niste analize. Eu nu am o durere de cap, ci o stare de cap greu, parca simt o presiune constanta in cap, care uneori e foarte greu suportabila.
0
06-04-2011, ora 20:22
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
consulta si un psiholog.daca RMN este normal, cred ca exista o alta cauza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce se întâmplă dacă nu dormi suficient?
  • Creierul îmbătrânește mai repede dacă nu dormim suficient
  • Tulburările de somn influențează apariția demenței
  • Somnul, afectat de utilizarea iPhone-ului sau e-reader-ului înainte de culcare
  • De cât somn avem nevoie? Noi recomandări de la Fundația Națională a Somnului
  • Somnul din timpul zilei combate efectele lipsei de somn din timpul nopții
  • Folosește-ți simțurile pentru un somn odihnitor
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  •