bebe doarme foarte greu ziua!!!!
Buna!Am o prietena ce are nevoie de sfaturi.Are un baietel de 6 luni si nu stie ce sa mai faca pentru ca el sa doarma ziua!!!Adoarme foarte greu, cateodata in brate leganat, altadata nu reuseste nici asa.Doarme insa bine in carucior la plimbare.Noaptea doarme bine(adoarme f greu) se trezeste o data sau maxim de doua ori pe noapte...Multumesc!
3 comentarii
V-ati dat raspunsul singura...sa-l legene sau sa-l plimbe.Nu e o regula ca toti bebelusii sa doarma mult ziua.Sa se bucure ca doarme noaptea.Ce scrieti dumneavoastra aici nu reprezinta o problema, cunosc zeci de mamici care se confrunta cu asta.Fiecare copil e unic, unii dorm singuri, altii leganati, unii dorm la pranz, altii nu, unii pica de somn la ora 20, altii rezista eroic pana la ora 24.Oricum, de la o luna la alta, programul de somn se modifica, ajungand dupa un an sa doarma/sau nu cam 2 ore la pranz.
Intaresc raspunsul primit mai sus. Eu am o fetita de 9 luni care pana acum si-a schimbat de "n" ori modul de a adormi, durata somnului de zi/noapte si toate obiceiurile legate de somn si nici acum nu si le pastreaza de la o zi la alta. Nu e o problema in sine, e ceva normal, sa nu se ingrijoreze, sa faca asa cum functioneaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15somnul agitat la bebelusi
- 5nas infundat de 6 luni
- 0BB 6 luni jumate nu doarme
- 1bebe al meu se trezeste des noaptea!!!
- 2Somnul la sugari
- 4Bebeluş de 1 luna si 12 zile doarme foarte puţin si este foarte agitat
- 21Bebelusul doarme toata noaptea - afla ce tehnica trebuie sa folosesti
- 0Somn bebe 7 luni
- 9Copil de 4 luni (alaptat exclusiv la san) care se trezește foarte des noaptea
- 0Somn bebe 2 luni
- 0Bebe doarme prea mult
- 0Bebelusi gemeni de 11 luni nu dorm noaptea
- 1Treziri dese bebe 5 luni
- 1Bebelus doua luni da din maini in somn, se trage de urechi si da din cap
- 3Somn/mancare bebelus 5 luni jumatate
- 3Bebe nu doarme noaptea
- 1Trezitul noaptea foarte des
- 0Somn bebe
Mai multe informații despre: Somnul la sugar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: