bea apa continuu si urineaza foarte des

23-11-2009
corinagir
Nu este medic/terapeut
corinagir
Buna ziua, sunt mama unui copil de 9 ani si de cateva zile bea apa foarte des ( chiar si noaptea de 2.3 ori) si urineaza foarte des. Des inseamna la o ora sau doua.
Va rog as dori sa stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sa merg cu el la spital ???
2 comentarii
0
23-11-2009, ora 14:05
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
întrebarea ar fi... cam ce cantitate de apă estimaţi că bea într-o zi? şi cam de câte ori urinează pe zi/ pe noapte? cât de cald este în camera lui şi cum este aerul? vi se pare uscat? simte nevoia să stea mai mult în tricou sau haine subţiri?
0
23-11-2009, ora 20:21
corinagir
Nu este medic/terapeut
corinagir
cantitatea de apa pe care o bea este cam de o cana la o ora, o ora si jumatate. ( si urineaza la fel de des). noaptea se trezeste de cel putin trei ori sa bea apa ( aproape o cana ) si sa urineze. nu cred ca aerul din camera lui este prea uscat, pentru ca nu s-a schimbat cu nimic. Aceasi temperatura este la noi in casa de trei ani. Ciudat este ca nu cere apa doar cand este in casa sau noaptea chiar si afara cand ne plimbam sau cand este la scoala bea foarte multa apa.

Va multumesc si Astept in continuare un raspuns sa-mi pot da seama ce ar putea fi, daca e grav sau nu????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.