Batai puternice.
Buna seara, am o problema de 4 zile cu inima, dupa ce mananc incepe sa imi bata inima mai repede si sa o simt in piept cum bate cu putere, sufar de reflux gastroesofagian si de anxietate /atacuri de panica.
Adica eu am un puls constant de 60-65, si dupa ce mananc creste la 75-80 si incepe sa bata cu putere o simt in tot corpul( adica eu inima oricum o simt si atunci cand sunt perfect ok, dar nu cu o asa intensitate cum o simt cand sunt panicat, si daca nu dau atentie nu o simt ), si ma sperie chestia asta si dau in anxietate, si simptomele devin mai intense.
Atacuri de panica am din 2013...deci stiu cu ce se mananca boala asta, am mai avut de un milion de ori...doar ca nu am mai avut de mult..si nu stiu ce sa fie, ori stomacul are probleme si cauzeaza palpitatii, ori este de la anxietate.
Am 23 ani, nu fumez, nu beau alcool si sunt baiat. xD
p.s inima bate regulat fara intreruperi sau ceva de genul.
Multumesc.
Adica eu am un puls constant de 60-65, si dupa ce mananc creste la 75-80 si incepe sa bata cu putere o simt in tot corpul( adica eu inima oricum o simt si atunci cand sunt perfect ok, dar nu cu o asa intensitate cum o simt cand sunt panicat, si daca nu dau atentie nu o simt ), si ma sperie chestia asta si dau in anxietate, si simptomele devin mai intense.
Atacuri de panica am din 2013...deci stiu cu ce se mananca boala asta, am mai avut de un milion de ori...doar ca nu am mai avut de mult..si nu stiu ce sa fie, ori stomacul are probleme si cauzeaza palpitatii, ori este de la anxietate.
Am 23 ani, nu fumez, nu beau alcool si sunt baiat. xD
p.s inima bate regulat fara intreruperi sau ceva de genul.
Multumesc.
1 comentarii
Trebue sa mergi sa tratezi axietatea si depresia la psihiatru, e bine sa faci o endoscopie sa vezi daca ai hernie hiatala la gastro . Din cauza balonarilor si refluxului sunt generate toate aceste probleme , axietate si panica. Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Salut am o problema..
- 7Sufar foarte mult... dupa moartea mamei
- 5tahicardie cand mananc sau cand fac efort
- 14Batai puternice de inima
- 90Imi bate inima prea tare
- 9Probleme cu inima?
- 7Batai puternice ale inimii !
- 5Batai ale inimi mai accentuate
- 4Fibrilatii aritmii
- 4puls marit
- 2Batai ale inimii lipsa !