Batai puternice. | Forumul Medical ROmedic

Batai puternice.

20-12-2020
Tzigaret
Nu este medic/terapeut
Tzigaret
Buna seara, am o problema de 4 zile cu inima, dupa ce mananc incepe sa imi bata inima mai repede si sa o simt in piept cum bate cu putere, sufar de reflux gastroesofagian si de anxietate /atacuri de panica.
Adica eu am un puls constant de 60-65, si dupa ce mananc creste la 75-80 si incepe sa bata cu putere o simt in tot corpul( adica eu inima oricum o simt si atunci cand sunt perfect ok, dar nu cu o asa intensitate cum o simt cand sunt panicat, si daca nu dau atentie nu o simt ), si ma sperie chestia asta si dau in anxietate, si simptomele devin mai intense.
Atacuri de panica am din 2013...deci stiu cu ce se mananca boala asta, am mai avut de un milion de ori...doar ca nu am mai avut de mult..si nu stiu ce sa fie, ori stomacul are probleme si cauzeaza palpitatii, ori este de la anxietate.
Am 23 ani, nu fumez, nu beau alcool si sunt baiat. xD
p.s inima bate regulat fara intreruperi sau ceva de genul.
Multumesc.
1 comentarii
0
20-12-2020, ora 22:03
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Trebue sa mergi sa tratezi axietatea si depresia la psihiatru, e bine sa faci o endoscopie sa vezi daca ai hernie hiatala la gastro . Din cauza balonarilor si refluxului sunt generate toate aceste probleme , axietate si panica. Numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: