ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Batai puternice ale inimi

31-12-2013
rares89
Nu este medic/terapeut
rares89
Se intampla atunci cand fac un efort fizic, nu foarte mare zic eu sa-mi bata inima foarte puternic si repede, simt cum se misca si corpul de la aceste patai puternice, mai am senzatia ca ma strange cineva de gat.
Am doar 24 ani si asta se intampla de cca. 2 ani. In aceasta perioada am facut 2 EKG-uri si nu a esit nimic in neregula.
Ce ma sfatuiti sa fac?
1 comentarii
0
02-01-2014, ora 13:13
notebook
Nu este medic/terapeut
notebook
Si eu patesc la fel La cel mai mic efort imi simt inima in gat dar si mai rau vad pulsatiile Cardiologul ma trimis la psihiatru Am ameteli urechi infundate amorteli etc Daca urc 4 etaje simt ca mor ca ma sufoc si inima o ia razna Daca afli ceva cum ai scapat te rog sa ma anunti si pe mn La psihiatru inca nu am fost E greu de crezut ca e ceva mintal daca sunt atatea semne fizice De ex daca stau pe spate imi vad burta cum se misca in functie de bataile inimii E infricosator E urat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •