Bate inima repede cateodata
Buna ziua. Numele meu este Rodica si am 51 ani. Pana in prezent, nu am avut probleme grave de sanatate, nici cu inima, cu tensiunea destul de rar imi mai creste de la stres probabil, am suflu sistolic.
Problema este urmatoare: cateodata, am momente cand efectiv indiferente daca fac efort sau nu, chiar si stand in pat degeaba...ma ia cu calduri si incepe inima sa bata repede pentru maxim 1 min. Nu se intampla regulat. Am saptamani in care nu am nimic, si saptamani in care de 3 ori patesc chestia asta. Ce ar putea fi? Trebuie sa ma ingrijorez?
Problema este urmatoare: cateodata, am momente cand efectiv indiferente daca fac efort sau nu, chiar si stand in pat degeaba...ma ia cu calduri si incepe inima sa bata repede pentru maxim 1 min. Nu se intampla regulat. Am saptamani in care nu am nimic, si saptamani in care de 3 ori patesc chestia asta. Ce ar putea fi? Trebuie sa ma ingrijorez?
2 comentarii
Ceea ce spui si varsta impun un control cardiologic.E posibil ca aceste crize sa le ai si datorita menopauzei..De la ce varsta nu mai ai menstruatie deloc ?
Da, m-am gandit ca ar fi posibil sa fie din cauza la menopauza. De 2 ani sunt in menopauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40batai accelerate ale inimii, lipsa aer
- 4Este normal... inima o ia la galop chiar si la cel mai banal efort?
- 5Aritmii - probleme cu inima - nervozitati. Ce tot am?
- 5tahicardie cand mananc sau cand fac efort
- 26simptome ciudate
- 90Imi bate inima prea tare
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 19Inima batai neregulate
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 5Batai ale inimi mai accentuate
- 2Batai ale inimii lipsa !
- 3bataile inimii prea puternica
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 13Dintr-o data am simţit o agitatie interioară, o frica, inima imi bătrând ff tare...
- 0Bataile inimii intensificate
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 9Interpretare radiografie
- 2Batai puternice inima, dureri si zbatere de vene
- 5Batai puternice ale inimii
- 0Simt "inima" in cap
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: