Bate inima repede cateodata
Buna ziua. Numele meu este Rodica si am 51 ani. Pana in prezent, nu am avut probleme grave de sanatate, nici cu inima, cu tensiunea destul de rar imi mai creste de la stres probabil, am suflu sistolic.
Problema este urmatoare: cateodata, am momente cand efectiv indiferente daca fac efort sau nu, chiar si stand in pat degeaba...ma ia cu calduri si incepe inima sa bata repede pentru maxim 1 min. Nu se intampla regulat. Am saptamani in care nu am nimic, si saptamani in care de 3 ori patesc chestia asta. Ce ar putea fi? Trebuie sa ma ingrijorez?
Problema este urmatoare: cateodata, am momente cand efectiv indiferente daca fac efort sau nu, chiar si stand in pat degeaba...ma ia cu calduri si incepe inima sa bata repede pentru maxim 1 min. Nu se intampla regulat. Am saptamani in care nu am nimic, si saptamani in care de 3 ori patesc chestia asta. Ce ar putea fi? Trebuie sa ma ingrijorez?
2 comentarii
Ceea ce spui si varsta impun un control cardiologic.E posibil ca aceste crize sa le ai si datorita menopauzei..De la ce varsta nu mai ai menstruatie deloc ?
Da, m-am gandit ca ar fi posibil sa fie din cauza la menopauza. De 2 ani sunt in menopauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4batai puternice ale inima de la o simpla miscare
- 3In urma cu circa 6 luni am simtit in zona stanga a pieptului ca doua batai puternice ale inimii
- 6atacuri de panica:(( - tratament naturist
- 90Imi bate inima prea tare
- 4Imi simt bataile inimii
- 4inima are o bataie in plus
- 19Inima batai neregulate
- 4Fibrilatii aritmii
- 4puls marit
- 6batai puternice ale inimii.. o simt si in gat
- 2Batai ale inimii lipsa !
- 2Tensiune si bataile inimii
- 5Probleme cu inima la 22 de ani?
- 12inima bate puternic
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 1Batai puternice ale inimii.
- 1Probleme inima
- 2Batai puternice inima, dureri si zbatere de vene
- 1Batai rapide ale inimii
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: