inca mai curge sange un pic din vagin
am 2 zile de cand m-am dezvirginat si inca mai curge sange un pic din vagin, iar cand urinez ma deranjeaza suprafata de langa vagin...asa e normal, sau????????
8 comentarii
Da, e normal.Stai linistita, mergi la farmacie si cumpara-ti pliculete sau solutie pentru spalaturi vaginale, sa te speli in fiecare seara ;in cateva zile iti va trece.
draga olitza, mergi la un ginecolog, la o femeie daca iti e mai usor. S-ar putea sa fie normal, pentru ca la fiecare femeie e altfel. Unele au himenul elastic, altele il au, din contra foarte rigid sau foarte gros, altele au o predispozitie mai mare la sangerare sau coagularea mai dificila.
Medicul te poate linisti, cred ca doua zile e putin, nu te-ai vindecat acolo, dar du -te totusi la medic.
sanatate si curaj!
Medicul te poate linisti, cred ca doua zile e putin, nu te-ai vindecat acolo, dar du -te totusi la medic.
sanatate si curaj!
am cam aceias problema...
:(
mam dezvirginat akum 5 zile si kand urinez am dureri si imi curge putzin sange..estr normal sau trebuie sa imi fac probleme? :(
multzumesc anticipat
:(
mam dezvirginat akum 5 zile si kand urinez am dureri si imi curge putzin sange..estr normal sau trebuie sa imi fac probleme? :(
multzumesc anticipat
pt crya similar situatiei in care se afla olitza poti urma sfatul dat de miu anastasia si sa mergi la un cabinet specializat.vei primi rasunsul exact si asta iti va aduce cu siguranta linistea deplina.cu curaj!
nu ai pentru ce multa sanatate si sa nu cumva sa iti fie rusine ca nu ai de ce!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ce s-a intamplat in vaginul meu?
- 191mai sunt virgina?
- 7Dupa o viata sexuala de 2 luni, n-am sangerat niciodata :( de ce?
- 5tratament miros urat in zona vaginului, va rog!
- 10Imi simt larg vaginul
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 4rana in vagin
- 3despre vagin
- 9Usturimi vaginale...
- 5nevoie urgenta de un ginecolog sau dermatolog :(
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 9Experienta sexuala
- 8Intepaturi in ovare
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 1durere vaginala
- 1Rana vaginala