taieturi ls intrarea in vagin
buna ziua! as dori dak se poate sa-mi rasp. Aproape de intrarea in vagin mi-au aparut niste taieturi care ma ustura si asta dupa actul sexual, iar in timpul actului sexual ma doare mai ales la intrarea si retragerea...
Ast un rasp, va rog! ms
Ast un rasp, va rog! ms
4 comentarii
Ia-ti o solutie pentru spalaturi vaginale [ Femigin B ] si o crema Nidoflor...foloseste -le zilnic, seara.poarta chilot de bumbac, nu prea stramt.Sa faci un test Papanicolau, cand ai posibilitate...
Buna ziua !!! am si eu o mare problema si nu stiu ce sa fac, poate ma puteti ajuta.in urma cu cateva zile am avut contact cu prietenul meu dupa care am avut niste dureri ingrozitoare...durerile persista, in plus mi s-a inflamat foarte tare si mi-a aparut o leziune care este foarte dureroasa si niste bubite la nivelul vulvei pana la anus, usturimi la urinare.oricum ceva ingrozitor, ce trebuie sa fac, am incercat cu clotrimazol dar se pare ca nu are nici un efect.. nu stiu ce sa fac, ce ma sfatuiti ?????!!! multumesc.
am facut testul papanicolau si e ok, doar k am sunt inflamata interior si asta din cauza candidei, mi-a spus d-na doctor! mi s-a spus sa nu fac spalaturi vaginale si nici sa nu ma spal interior! ! pt acele taieturi mi s-a dat o crema cu vitamine!
am inceput un tratament prescris de medic ginecolog care include si vitamina e! am uitat insa sa intreb daca dauneaza sa asociez aceasta vitamina e cu anticonceptionale? adik ar trebui sa intrerup anticonceptionalele pe durata tratamentului???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 7basicute in zona vaginala
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 2iritatie in jurul vaginului
- 7mirosuri vaginale neplacute
- 7ma puteti ajuta?
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 4rana in vagin
- 11Durere pelvina puternica, inflamarea vaginului foarte puternica
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1Iritatii si cosuri care se sparg foarte usor
- 1Iritatie genitala
- 3Fisuri vaginale sau infecție?!