Dezvirginarea cu durerii ff mari.. sangerare dupa.
Buna.. am si eu o intrebare, daca penisul nu a intrat in vagin deoarere ma dureaa foarte rau si ne-am oprit dar am avut sangerare dupa da nu sangerare abundenta, e posibil sa mai fiu virgina?..va rog sa ma ajutati..
7 comentarii
Himenul a fost perforat, chiar daca nu de tot, deci teoretic virgina nu mai esti. Sunt femei care raman cu himenul intact pana la cand nasc, avand himenul foarte elastic, precum si femei care cand se dezvirgineaza nu sangereaza deloc. Daca tu ai sangerat, e clar ca himenul a fost deteriorat.
Numai Bine!
Numai Bine!
buna..am o intrebare..am vrut sa o fac cu prietenul meu..dar eu nu l-am lasat pana la sfarsit ptr ca ma durea foarte tare..si i-am zis sa ne oprim..nu mi-a curs sange ptr ca efectiv nu a bagat.o decat de 2 ori si deja nu mai rezistam, ma gandeam ca daca si-a dat drumul in mine in tot timpul acesta ?! va rog sa-mi raspunde-ti cat mai repede...
Pai de la distanta e imposibil de spus daca a ajuns sperma in vagin sau nu...
aceeasi poveste e si la mine ca si la corina catalina numai mie mi'a intarziat ciclul 1 saptamana.s'ar putea sa fiu insarcinata?
Fa-ti un test de sarcina daca au trecut macar 7 zile de la contactul ala sexual reusit sau nereusit. E vreo 8 lei, de la farmacie si afli in 3 minute daca esti sau nu insarcinata.
Of fetelor, fetelor. De ce nu folositi macar la inceput un prezervativ? V-ar ajuta din toate punctele de vedere: penetrarea ar fi ceva m usoara( e lubrifiat prez si aluneca m usor), plus ca stai linistita ca n-ai luat nicio boala sau ca n-ai ramas insarcinata.
Din pacate pe forum e mai greu sa-ti dai seama daca x sau y a ramas insarcinata. Cel mai este sa vb si cu partenerul vostru si sa-l intrebati daca si-a dat drumul sau nu.
Din pacate pe forum e mai greu sa-ti dai seama daca x sau y a ramas insarcinata. Cel mai este sa vb si cu partenerul vostru si sa-l intrebati daca si-a dat drumul sau nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 35durere in timpul actului sexual
- 6durere dupa actul sexual
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 6dureri de bazin dupa dezvirginare
- 8inca mai curge sange un pic din vagin
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 1Durere in timpul actului sexual
- 5de ce iese sperma in afara vaginului?
- 8Intepaturi in ovare
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1Probleme in timpul actului sexual
- 8nodul in interiorul vaginului
- 2Usturime la contact sexual
- 3Dureri mari, inca nu am reusit sa facem sex
Mai multe informații despre: Vaginul durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: