Bunica mea este constipata de 6 saptamani. Are 78 de ani.
Buna ziua! Bunica mea este constipata de 6 saptamani.Are 78 de ani si tot de 6 saptamani a căzut la pat si nu se mai ridica. Nu vrea sa meargă la spital.nu știm ce se întâmpla cu ea cât timp poate sta fără sa nu aibă tranzit ?oare o fi simptom înainte de moarte? Am încercat tot felu de remedii naturale. Ea menționează ca nu o doare nimic doar ca se simte obosita și slăbită
2 comentarii
Bună ziua. Bunica dumneavoastră nu are simptome de sfârșit de viață. Sună foarte mult a obstrucție a colonului din cauza unei tumori. În situația de față după 6 săptămâni mă îndoiesc că ar fi o idee bună să îi dați laxative sau să îi faceți clismă. Va sugerez să mergeți să faceți o analiză CT a abdomenului și analize de sânge, mai ales hemoglobină. Dacă este o tumoră în colon trebuie operată de urgență. 78 de ani nu mai este de mult o vârstă la care se moare de bătrânețe. Va rog să faceți investigațiile de mai sus cât de repede puteți.
Multă sănătate și va rog dacă aveți posibilitatea să scrieți ce se mai întâmplă.
Multă sănătate și va rog dacă aveți posibilitatea să scrieți ce se mai întâmplă.
Buna ziua! Cum am spus…din păcate bunica nu dorește la spital, are niște probleme personale. Nu prezintă dureri sau greata.Ea spune moare dar nu prea ne vine a crede pt e cât de cât ok.nu stim cat poate rezista fără tranzit :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt constipata tot timpul, o metoda naturista stiti?
- 6constipatie cu sangerari dese la copil de 2 ani
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 4Scaun doar din 3 in 3 zile. E normal?
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 3constipatie, apoi scaun verde si moale
- 8constipatie de sase zile
- 16Un gastroenterolog, va rog:(((
- 7Balonare, constipatie..Help!
- 5constipatie acuta.. ce trebuie sa mananc sa am un scaun regulat?
- 4Constipatie?
- 6Constipatia are leac!
- 0Tract lent constipaţie
- 1Constipatie-acnee
- 4Pacient cu ciroza hepatica, lipsa scaunului
- 1Este cancer de colon?
- 1Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
- 2Constipatie cauza, dureri abdominale
Mai multe informații despre: Constipatia Regimul pentru constipatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: