Bunica mea este constipata de 6 saptamani. Are 78 de ani.

27-05-2023
Emiss
Nu este medic/terapeut
Emiss
Buna ziua! Bunica mea este constipata de 6 saptamani.Are 78 de ani si tot de 6 saptamani a căzut la pat si nu se mai ridica. Nu vrea sa meargă la spital.nu știm ce se întâmpla cu ea cât timp poate sta fără sa nu aibă tranzit ?oare o fi simptom înainte de moarte? Am încercat tot felu de remedii naturale. Ea menționează ca nu o doare nimic doar ca se simte obosita și slăbită
2 comentarii
1
31-05-2023, ora 15:38
student_anulV
Nu este medic/terapeut
student_anulV
Bună ziua. Bunica dumneavoastră nu are simptome de sfârșit de viață. Sună foarte mult a obstrucție a colonului din cauza unei tumori. În situația de față după 6 săptămâni mă îndoiesc că ar fi o idee bună să îi dați laxative sau să îi faceți clismă. Va sugerez să mergeți să faceți o analiză CT a abdomenului și analize de sânge, mai ales hemoglobină. Dacă este o tumoră în colon trebuie operată de urgență. 78 de ani nu mai este de mult o vârstă la care se moare de bătrânețe. Va rog să faceți investigațiile de mai sus cât de repede puteți.

Multă sănătate și va rog dacă aveți posibilitatea să scrieți ce se mai întâmplă.
0
04-06-2023, ora 19:09
Emiss
Nu este medic/terapeut
Emiss
Buna ziua! Cum am spus…din păcate bunica nu dorește la spital, are niște probleme personale. Nu prezintă dureri sau greata.Ea spune moare dar nu prea ne vine a crede pt e cât de cât ok.nu stim cat poate rezista fără tranzit :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  • Tratament și remedii constipație
  •