Atacuri de panica?
![Mihaela012](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
De aproximativ o luna ma confrunt cu niste simptome groaznice: ma doare capul foarte rau, ametesc, nu pot sa mananc nimic, in special dimineata. De asemenea, ma trezesc cu niste batai de inima foarte puternice, care ma sperie foarte rau. Aceste stari trec foarte greu, in cateva ore, pana aproape de pranz. Mentionez ca momentan lucrez si imi este foarte greu sa imi continui activitatea in aceste conditii. Am mers si la medicul de familie, care mi-a dat o serie de analize, insa acestea au iesit ok. Sa fie oare anxietate, insotita de atacuri de panica? Recent am trecut prin mai multe probleme personale, care...zic eu, m-au pus in dificultate. Va rog sa imi spuneti ce este de facut in aceasta situatie. Va multumesc!
De aproximativ o luna ma confrunt cu niste simptome groaznice: ma doare capul foarte rau, ametesc, nu pot sa mananc nimic, in special dimineata. De asemenea, ma trezesc cu niste batai de inima foarte puternice, care ma sperie foarte rau. Aceste stari trec foarte greu, in cateva ore, pana aproape de pranz. Mentionez ca momentan lucrez si imi este foarte greu sa imi continui activitatea in aceste conditii. Am mers si la medicul de familie, care mi-a dat o serie de analize, insa acestea au iesit ok. Sa fie oare anxietate, insotita de atacuri de panica? Recent am trecut prin mai multe probleme personale, care...zic eu, m-au pus in dificultate. Va rog sa imi spuneti ce este de facut in aceasta situatie. Va multumesc!
3 comentarii
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna Mihaela! Din ce ne descrii, pare sa fie simptome ale unei tulburari anxioase. Dar cel mai bine, ia trimitere de la medicul de familie catre psihiatru si du-te la un consult pt diagnosticul diferential. Noi aici ne putem da cu parerea si nu e ok. Simptomele acestea se regasesc in mai multe tulburari si trebuie facuta diferenta. Probabil ve primi reteta pt tratament si iti recomand sa il iei, pt ca nu va fi pe viata. Apoi, dupa diagnostic, poti merge si la psiholog, pt a te sprijini sa iti schimbi in viata acele lucruri care te-au adus in acest punct dureros pt tine.
Toate au o rezolvare, au incredere!
Sanatate!
Toate au o rezolvare, au incredere!
Sanatate!
![Psiholog Luminita Codrescu](/arata_img.php?img=cont_157724.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna, oricare ar fi sursa simptomelor pe care le experimentezi, faptul ca ele "te sperie rau de tot" este un motiv pentru care poti apela la psihoterapie. Gestionarea starilor emotionale asociate celor fiziologice tine de apanajul psihoterapiei si vei dobandi un instrument in plus care te va ajuta sa treci peste acest episod.
Iti urez sanatate si echilibru :)
Numai bine!
Iti urez sanatate si echilibru :)
Numai bine!
![Psiholog Camelia Stavarache](/arata_img.php?img=cont_175845.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Din descriere pare o tulburare de anxietate cu atacuri de panica
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 629anxietate incurabila
- 8panica, anxietate, agorafobie - ajutor
- 4rispen.. daca il intrerup brusc da ceva reactii dificile?
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 9anxietate? La inceput am crezut ca sunt ipohondra
- 9sa fie de la anxietate?
- 7De ce ne e frica de medicamente?
- 3nu stiu exact daca e anxietate sau nu
- 12Anxietate, depresie
- 10Anxietate?
- 7Anxietate si atacuri de panica
- 6fobie, anxietate, obsesie.. din cauza somajului
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 5Anxietate
- 18Neliniste cu gandul ca am o problema de sanatate
- 3Ipohondrie?
- 5Anxietate sub semnul intrebarii, 20 de ani.
- 1Durere spate si manaa stanga
- 5Doctor cu rezultate reale Cognitiv Comportamental
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: