Atacuri de panica
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Crede-ți ca îmi trebuie tratament psihiatric? Nu știu ce sa fac și unde sa ma duc. Sunt terminată din cauza simptomelor. Am făcut și rmn, am fost la neurolog, cardiolog, orl, analizele medicale și toate bune. Ultima oara am fost la neurolog și mi-a zis ca totul depinde de mine sa încerc sa ma controlez ca totul este în mintea mea, dar nu este așa. Eu chiar am stările astea, le simt. Va rog din suflet un sfat.
Crede-ți ca îmi trebuie tratament psihiatric? Nu știu ce sa fac și unde sa ma duc. Sunt terminată din cauza simptomelor. Am făcut și rmn, am fost la neurolog, cardiolog, orl, analizele medicale și toate bune. Ultima oara am fost la neurolog și mi-a zis ca totul depinde de mine sa încerc sa ma controlez ca totul este în mintea mea, dar nu este așa. Eu chiar am stările astea, le simt. Va rog din suflet un sfat.
@Cristina: Incercati sa intrerupeti suplimentele alimentare pe care le luati, macar o saptamana, si vedeti cum va simtiti, fiindca si ele pot da reactii adverse ca cele din lista simptomelor pe care le-ati descris. Suplimentele nu-s chiar atat de inofensive pe cat se crede...
@clara_p: Mai ia si tu o pauza de la jobul de "postaca" pe romedic, ca ai inceput sa cam bantui pe aici!
@clara_p: Mai ia si tu o pauza de la jobul de "postaca" pe romedic, ca ai inceput sa cam bantui pe aici!
V ar ajuta un consult si un tratament e clar ca nu aveti nimic organic
Dr Cristina Cathy faceți o evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență pentru a ști nu numai diagnosticul, dar și modul de funcționare psihică. Numai așa poți depista adevărata cauză din spatele simptomelor. Am avut clienți cu stări asemănătoare care sufereau de ipohondrie și-și induceau practic tot felul de simptome.
După ce depistați adevărata cauză începeți psihoterapie(cea cognitiv-comportamentală dă rezultate mai bune și mai rapide) și ajutată de psihoterapeut puteți diminua cauzele până la dispariție.
După ce depistați adevărata cauză începeți psihoterapie(cea cognitiv-comportamentală dă rezultate mai bune și mai rapide) și ajutată de psihoterapeut puteți diminua cauzele până la dispariție.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 6atacuri de panica:(( - tratament naturist
- 4pavor nocturnus
- 4Stari de panica insotite de cresterea tensiunii arteriale
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 14atac de panica
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 8Atac de panica
- 14atacuri de panica, distonie sau problema reala ?
- 35Atacuri de panica :(
- 2Atac de panica sau Depresie
- 4anxietate? ce ar trebui sa fac?
- 3Anxietate, atacuri de panică foarte dese
- 5Ameteli si atacuri de panica
- 10Atac de panica ce durează foarte mult, ore întregi si nu mai trece nici acum??
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
- 2Copilul meu face atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: