atac de panica!
chiar acum sunt in tren, mai am o ora pana ajung la destinatie si am un atac teribil. Palpitatii, sufocare, frica sa nu mor aici. Ce sa fac? Nu-l pot controla nici cu apa si nici pastile nu am la mine.
3 comentarii
Daca ai acces la aer curat, undeva un geam deschis, trage adanc aer in piept dar nu repede ci rar.
daca acum cand iti scriu tie comentariu, ma gand ca mie rau, ca mie frik de ceva ca a-si avea la inima, daca ma gand ca nu pot respira, imi provoc automat un atac de panik care imi poate da seara peste cap, sa am la ce ma gandi, sa stau cu o frik incat sa-mi fuga si somnul si tot, dinasta prefer sa ma relaxez cu un gand frumos, cum s-ar spune sa visez cu ochii deschisi ca-i mai frumos asa decat sa fac un atac de panik, sa holbez niste ochii cat cepele, sa ast sa se intample ceva rau...dinasta doar asa poti intoarce un atac de panik, il poti opri, daca gandurile placute si de bine sunt mai puternice decat gand de spaima, gand negative..ti-e rau?incerca daca nu sa vb cu D-zeu sa-i ceri sa te ajute, sa te scape de ganduri rele, sa te faca puternik, optimista si uite asa ducand o conversatie cu tine insuti ai sa reusesti, la mine merge mai mereu doar atunci cand ma mai uit la tv-ul asta ca obsedata si vad cate un caz de infarct sau cine stie mai ce deja imi provoc un atac.imi repet continuu ca-s sanatoasa tun, ca nu am nimik si totul e doar in imaginatia mea, imi repet ca sunt tanara si puternik, ca sunt aparata de ingeri.usor de spus cateodata greu de facut...
Multumesc mult pt sfaturi, deja încep sa devină stresante atacurile astea, nu mai judec atunci când mă apuca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7o problema psihica?
- 9atac de panica sau timiditate excesiva de...manager
- 16mi-au pus dg SINDROM VERTIGINOS, NEVRAGIE ARNOLD, ATACURI DE PANICA
- 11Imi distrug singur viata si cariera!
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 13atacuri de panica
- 3Atacuri de panica, anxietate severa si frica de schizofrenie va rog...
- 7anxietate si atacuri de panica
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 6Oare sufar de atac de panica?
- 1atacde panica?????
- 3Anxietate, atacuri de panica, stres post-traumatic
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 4Spasmofilie si/sau atacuri de panica
- 12Cum am preluat din nou controlul asupra vietii si gestionarea anxietatii
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 11Anxietate si atacuri de panica
- 4Anxietate recurenta
- 1Batai rapide ale inimii
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
Mai multe informații despre: Atacurile de panica