atac de panica?

buna ziua, de ceva vreme ma confrunt cu o problema, de obicei cand ma gandesc la ceva, sau cand urmeaza sa se intample ceva, simt asa un gol in stomac, ca o unda care imi strabate corpul pana la inima, ceva de genul nici nu stiu cum sa va explic, deci ca un impuls catre inima, si mi se intampla asta cam de cateva ori pe zi, mai ales seara cand incerc sa adorm cred ca imi ia 2ore pana adorm, din cauza acestei probleme!sincer nu am fost la medic, imi e si frica sa ma duc...mentionez ca am 19ani, si fumez cam un pachet de tigari/zi! mai are cineva astfel de simptome?stie cineva ce e asta?posibil atac de panica?dar am vazut ca ele se manifesta altfel, si dureaza mai putin, dar la mine cred ca mi se intampla de 5ori/ora !deja sunt disperat, imi poate zice cineva despre ce e vb?multumesc mult
1 comentarii

atacul de panica - nod in gat, puls marit, senzatia de sufocare., transpiratia mainilor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 4RMN cocludent sau nu?
- 6anxietate, atacuri de panica
- 92zoloft pentru atacurile de panica si agorafobie
- 12anxietate
- 5ameteli in urma unui atac de panica
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 0Atacuri de panica;
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 4Mai poate fi anxietate?
- 19Eu si atacurile de panica! Povestea mea care a prins culoare intr-un sfarsit.
- 3lipsa de calciu, atac de panica sau altceva?
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
- 9Nu stiu ce am
- 2Tensiune arteriala crescuta pe fond de stare de anxietate
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: