As putea fi insarcinata?

15-07-2013
mrm13
Nu este medic/terapeut
mrm13
Buna ziua, de cateva zile ma ingrijoreaza tare un lucru, desi probabil este psihologic totul. Am 18 ani s sunt intr-o relatie stabila. Am avut parte de contact sexual neprotejat prima data ( prima data neprotejat, nu prima dara contact ) in jurul datei de 20 iunie, mentonez ca in 19 iunie a fost ultima zi a menstruatiei mele. Prietenul meu si cu mine suntem responsabili, doar ca asa s-a intamplat de data aceasta... oricum, nu a ejaculat in interior. Am un ciclu menstrual putin dereglat, in sensul ca variaza de la 29 la chiar 31, 32 de zile. Dupa calculele mele, azi ar fi trebuit sa fie prima zi a menstruatiei de luna aceasta, cu toate astea, inca nu a inceput. O parte din simptomele SPM le am - cele emotionale, si sanii mei sunt mai sensibili si dor la apasare. Cu toate acestea, sunt ingrijorata. E o eventuala sarcina posibila de la acest lucru? Ce ar trebui sa fac daca ciclul imi mai intarzie 2-3 zile? In 18 trebuie sa si plec intr-o tabara de vara pentru elevi, deci un eventual consult medical ar fi cam imposibil. Va rog frumos sa imi raspundeti, chiar daca probabil problema mea suna la fel cu ale miilor de adolscenti care se lasa dusi de val. Sunt foarte, foarte ingrijorata. Prietenul meu tot incearca sa ma convinga ca nu am de ce sa ma ingrijorez si parintilor nu le pot vorbi despre viata mea sexuala ( familie mai conservatoare) si chiar nu stiu pe cine sa mai intreb... Multumesc frumos.
2 comentarii
0
15-07-2013, ora 20:57
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
sansele sa fii insarcinata sunt extrem de mici, din punctul meu de vedere nule. dar daca vrei sa nu te mai ingrijorezi fa-ti un test de sarcina, a trecut suficient timp de la contact, astfel ca rezultatul va fi destul de sigur.
0
16-07-2013, ora 00:14
mrm13
Nu este medic/terapeut
mrm13
multumesc frumos pentru raspuns. Mai astept vreo 2-3 zile si daca e tot asa cumpar un test.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •