Arsuri pe laba piciorului
Buna seara! De patru ani imi apar pete rosii pe laba piciorului (inclusiv in talpa), la inceput sunt mici, ca apoi sa se extinda destul de repede. Ma arde ingrozitor, ca si cum as fi oparita cu apa fierbinte sau arsa cu ulei. Nu am senzatie de mancarime, zona de pilele afectata nu prezinta vezicule, este doar inrosita. Simptomele debuteaza la inceperea sezonului cald, tin pe toata durata verii, disparand si reaparand la intervale de cateva zile/saptamani.
Iarna imi apar doar 'accidental', fiind mici si cu durata scurta.
De doi ani imi apare si in palma stanga, doar una, mereu in acelasi loc.
Am incercat sa fac o asocire cu un tip anume de incaltaminte, cu un aliment anume. Nu am reusit. Nu cred ca e o dermatita de contact sau vreo alergie la vreun aliment.
Tin sa mentionez ca am fost la cativa dermatologi, insa niciunul nu a reusit sa-mi puna un diagnostic concret sau sa-mi dea un tratament care sa ma ajute. Am facut tratament pentru alergii, pentru clasicele ciupergi...nici un rezultat!
Iarna imi apar doar 'accidental', fiind mici si cu durata scurta.
De doi ani imi apare si in palma stanga, doar una, mereu in acelasi loc.
Am incercat sa fac o asocire cu un tip anume de incaltaminte, cu un aliment anume. Nu am reusit. Nu cred ca e o dermatita de contact sau vreo alergie la vreun aliment.
Tin sa mentionez ca am fost la cativa dermatologi, insa niciunul nu a reusit sa-mi puna un diagnostic concret sau sa-mi dea un tratament care sa ma ajute. Am facut tratament pentru alergii, pentru clasicele ciupergi...nici un rezultat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Dureri ale talpilor
- 11talpi reci si amortite
- 39dureri ingrojitoare de picioare. Nu pot sa stau in picioare mai mult de sase ore
- 9recuperare picior dupa perioada de stat in gips
- 38Acum 2 zile am calcat stramb cu piciorul stang
- 6am umflata laba piciorului
- 76fractura de calcaneu + dureri accentuate
- 14durere in talpa piciorului
- 53durere de picioare de la genunchi in jos cu tot cu talpi
- 22dureri articulare in special la glezna in partea dreapta
- 6ce este reumatismul artro-inflamator?
- 7asimetrie picioare + o diferenta si intre gambe
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 8Degetul mare de la picior vanat si umflat.
- 7durere la pernita piciorului drept
- 1Nu pot sa stau pe varfurile picioarelor si mainile le simt amortite
- 3Durere picior
- 0Pot sa alerg daca am avut piciorul rupt?
- 2Laba piciorului se invineteste
- 0Probleme picioare inegale
Mai multe informații despre: Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: