Arsuri, mancarimi intre picioare
Sunt barbat si am 24 de ani, dar de ceva ani, am cam pierdut numarul anilor, am o arsura (ca nu-i pot spune iritatie) intre picioare. Plecand din zona penisului catre pulpa stanga si pulpa dreapta, avand marimea cam de o palma in ambele parti. Acum cativa ani a inceput ca o iritatie si pe parcurs au inceput si mancarimile. Cu timpul aceasta iritatie si mancarimi au tot crescut pana au inceput sa fie arsuri, cu dureri foarte mari. Mentionez ca fac baie zilnic si imediat dupa baie imi trec mancarimile si tot, a doua zi dimineata cand ma trezesc am mancarimi foarte mari si cand incerc sa ma scarpim parca aceasta arsura se sparge si este umed. Daca mancarimile nu apar pentru 1-2 zile, cand apar si incep sa ma scarpin, pielea se razuie si cad bucatele micute precum nisipul. Sunt cativa ani de cand a inceput sa se macine pielea la scarpinare. Am refuzat sa ma prezint unui doctor din cauza ca imi este rusine si am mai incercat o crema pentru arsuri pentru vreo 10 zile, aceasta facandu-si pun efectul, adica nu mai simteam nevoie sa ma scarpind, chiar incepand sa nu mai fie rana deschisa peste pata maro a pielii. Dar dupa vreo 10 zile am intrerup sa mai pun crema (nu mai cunosc ce crema foloseam) crezand ca nu are efect si asteptand sa treaca. Dar acum deja imi fac griji sa nu fie ceva serios, ca dupa atat timp sa nu treaca sa nu fie doamne fereste un cancer de piele sau ceva, si imi este rusine sa ma duc la doctor, probabil si din cauza asta am suportat atatia ani cu gandul ca o sa treaca de la sine.
3 comentarii
"Mentionez ca fac baie zilnic si imediat dupa baie imi trec mancarimile si tot, a doua zi dimineata cand ma trezesc am mancarimi foarte mari si cand incerc sa ma scarpim parca aceasta arsura se sparge si este umed. Daca mancarimile nu apar pentru 1-2 zile, cand apar si incep sa ma scarpin, pielea se razuie si cad bucatele micute precum nisipul."
Am omis sa mentionez ca dupa ce ma scarpin foarte rau pana imi trec mancarimile, zona aceasta lasa un miros ciudat, neplacut. Plus ca zona acum este foarte sensibila, daca ma ating acolo ma ustura, ca si cum ai atinge o zona unde te-ai taiat, cum ai atinge o zona unde este carne vie si nu piele.
Am omis sa mentionez ca dupa ce ma scarpin foarte rau pana imi trec mancarimile, zona aceasta lasa un miros ciudat, neplacut. Plus ca zona acum este foarte sensibila, daca ma ating acolo ma ustura, ca si cum ai atinge o zona unde te-ai taiat, cum ai atinge o zona unde este carne vie si nu piele.
Trimiteti fotografii clare pe E-mail.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
V-am trimis poza printr-un mesaj domnule doctor Corneliu DOBRE, va multumesc din suflet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarime si iritatie
- 3iritatii pe piele la soare
- 8Am iritatii pe fata? Ce imi recomandati?
- 6Hernia sau apendicita?
- 4Iritatii pe picioare
- 3am un fel de nodul si nu stiu de unde a aparut sau ce e
- 2iritatie in zona inghinala
- 7durere inghinala si in spate
- 3Zona inghinala - iritatie dupa epilat
- 8Despre corsacom
- 9ortopedie si traumatologie
- 12Bubite in zona genitala
- 1Nodul sub piele zona inghinala si durere axila
- 23Dureri inghinale si in fesa dreapta
- 0durere zona inghinala dupa proteza de sold