rosire a pieliiiii!!!!!!!!!
Buna !! De cateva saptamanii, in jurul sanilor si al gatului imi apar pete rosii sau rosesc complet cand st excitata!! nu ma ustura, nu ma mananca, nu simt absolut deloc cand imi apar!! este foarte jenant!! nu stiu ce sa fac ca sa scap sau cum sa controlez sa nu imi mai aparaa !!!
3 comentarii
Buna ziua! am nevoie de ajutor, acum doua zile mi-a aparut pe corp in zona pieptului, pe spate, maini, urechi si fata o roseata sub forma de pete mici cu o usoara mancarime.Tin sa mentionez ca inainte de aceste simptome am mancat un sortiment de pizza cu ceva mai multa carne si am consumat alcool.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
@boboundoitrei
Pare a fi o toxiinfectie alimentara, provocata de alimente stricate pe care le-ati ingerat in necunostinta de cauza. Duceti-va la medicul de familie sa va dea o trimitere la medicul dermatolog, eventual la un gastroenterolog. Vedeti ce va mai spune/indruma medicul de familie sa faceti/cum sa procedati.
Sanatate multa!
@adytza
Nu cred ca este o reactie anormala. Probabil in zonele respective se dilata vasele de sange si ti se iriga mai mult pielea. Nu cred ca ai cum sa "tratezi" aceste zone, poate doar daca pui gheata sau comprese cu apa rece pe ele. :) Ceea ce nu pare a avea sens sa faci in contextul de care pomenesti.
Pare a fi o toxiinfectie alimentara, provocata de alimente stricate pe care le-ati ingerat in necunostinta de cauza. Duceti-va la medicul de familie sa va dea o trimitere la medicul dermatolog, eventual la un gastroenterolog. Vedeti ce va mai spune/indruma medicul de familie sa faceti/cum sa procedati.
Sanatate multa!
@adytza
Nu cred ca este o reactie anormala. Probabil in zonele respective se dilata vasele de sange si ti se iriga mai mult pielea. Nu cred ca ai cum sa "tratezi" aceste zone, poate doar daca pui gheata sau comprese cu apa rece pe ele. :) Ceea ce nu pare a avea sens sa faci in contextul de care pomenesti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatii sau intoxicatii in timpul sarcinii
- 5iritatie vs. bubite cu apa atat pe maini, cat si pe fata
- 7iritatie a tenului!
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 3iritatii pe piele la soare
- 3iritatia si exfolierea tenului
- 3in legatura cu barbieritul
- 14iritatie la axila
- 0iritatii si sarcina in luna a 5-a
- 15Iritatie intre picioare.
- 0iritatie piele