Areole iritate, rosii! Ajutor!

Am 20 de ani, sunt fata, nu mi-am inceput viata sexuala... si de cateva luni am observat cum culoarea areolelor se schimba, sunt pe jumatate rosii, iritate, pielea nu mai e fina, normala cum era inainte, e uscata, se descoameaza putin... sfarcurile sunt rosii si iritate de asemenea. Parca ma dor atunci cand se intaresc. Mi s-a intamplat acum doua luni de zile, treptat a disparut problema, fara sa fac nimic deosebit. Dar aceleasi simptome au aparut din nou, au disparut apoi si acum au aparut iarasi. Mentionez ca sanii nu sunt durerosi, schimbati dpdv al volumului etc. Nu folosesc produse care ar putea sa irite pielea - ci doar sapun cu musetel.
Ar trebui sa ma alarmez? Unde as putea merge? Ginecolog sau dermatolog? Ce se intampla de fapt? Va rog, un raspuns, sunt destul de speriata.
P.S.: la un moment dat, tot in perioada in care aveam pielea iritata, la 2 cm departare de marginea areolei mi-a aparut o bubita rosie si cam tare...credeam ca e un cos sub piele, semana perfect, nu l-am luat in seama, am folosit totusi o crema cu propolis in zona. a trecut de la sine dar tot a ramas urma - o pata mica, rosie.
Ce fusese?
va multumesc
Ar trebui sa ma alarmez? Unde as putea merge? Ginecolog sau dermatolog? Ce se intampla de fapt? Va rog, un raspuns, sunt destul de speriata.
P.S.: la un moment dat, tot in perioada in care aveam pielea iritata, la 2 cm departare de marginea areolei mi-a aparut o bubita rosie si cam tare...credeam ca e un cos sub piele, semana perfect, nu l-am luat in seama, am folosit totusi o crema cu propolis in zona. a trecut de la sine dar tot a ramas urma - o pata mica, rosie.
Ce fusese?
va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 51Despre marirea de sani
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 8noduli la san, rog un tratament
- 10chimioterapie
- 8mancarime san ce poate fi?
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 1Am sanii foarte tari
- 11Cancer la san
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 13Chisturi la san
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
Mai multe informații despre: Sanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: