sini prea mari

Am postat in urma cu ceva timp problema mea de sanatate si nu am primit nici un raspuns si vreau sa va spun ptr cele interesate ca am gasit solutia si m-am programat pentru operatia de micsorare de sini pe data de 11 noe. 2013 care se face gratuit fiind suportata de catre CAS. Am avut nevoie de scrisori medicale din mai multe locuri cu recomandarile de rigoare si cu acestea m-am programat la medic plastician.Nu a fost greu si complicat sa imi obtin actele necesare si sper ca si operatia va iesi bine.
2 comentarii

Bravo...felicitari..bafta si mult curaj la interventie...astept impresiile tale..

In data de 13 noe 2013 am fost operata la spitalul clinic de recuperare din Cluj de catre Prof. Georgescu, et 8, un om deosebit si un f bun profesionist.Este adevarat ca pare un om rece si dur dar in schimb e un om intelegator si un chirurg plastician f cautat.Cit am stat in spital (o saptamina) am auzit doar cuvinte de lauda la adresa lui. Eu in schimb sint bine, sint f multumita de rezultate, nu am dureri si nici nu am avut decat f putin, mai mult ma strang firele, in rest totul e suportabil. Va recomand celor interesate sa apelati cu incredere la aceasta operatie ptr ca nu e grea si o sa vi se ia o povara de pe umeri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 7durere persistenta la sani
- 2am un san umflat
- 7Mana umflata dupa operatie
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5Operatie lifting mamar
- 13Sani mici
- 22fire pe sani
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 3sani lasati si moi
- 4Cancer san
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 9Vreau sani mari
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 13cancer la san
- 2Mastoza chistica
- 1tumora mamara dreapta