sini prea mari
Am postat in urma cu ceva timp problema mea de sanatate si nu am primit nici un raspuns si vreau sa va spun ptr cele interesate ca am gasit solutia si m-am programat pentru operatia de micsorare de sini pe data de 11 noe. 2013 care se face gratuit fiind suportata de catre CAS. Am avut nevoie de scrisori medicale din mai multe locuri cu recomandarile de rigoare si cu acestea m-am programat la medic plastician.Nu a fost greu si complicat sa imi obtin actele necesare si sper ca si operatia va iesi bine.
2 comentarii
Bravo...felicitari..bafta si mult curaj la interventie...astept impresiile tale..
In data de 13 noe 2013 am fost operata la spitalul clinic de recuperare din Cluj de catre Prof. Georgescu, et 8, un om deosebit si un f bun profesionist.Este adevarat ca pare un om rece si dur dar in schimb e un om intelegator si un chirurg plastician f cautat.Cit am stat in spital (o saptamina) am auzit doar cuvinte de lauda la adresa lui. Eu in schimb sint bine, sint f multumita de rezultate, nu am dureri si nici nu am avut decat f putin, mai mult ma strang firele, in rest totul e suportabil. Va recomand celor interesate sa apelati cu incredere la aceasta operatie ptr ca nu e grea si o sa vi se ia o povara de pe umeri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10tensiune in sani
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 6sfarcuri ascunse
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 7Gustul sfarcurilor
- 3Probleme la san!
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 3Sensibilitate a sanilor
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 48cancer de san?
- 4sinii prea mari
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2traumatism san