Aparat dentar...pret
Buna ziua! Vreau sa imi pun aparat dentar, dar sincera sa fiu pretul e destul de mare. Eu as avea nevoie sa imi indrept dintii doar pe maxilarul superior. Este posibil? Mi s-a spus ca nu e indicat...si daca muscatura nu va fi corecta voi avea nevoie si jos. Eu stau in jud Cluj. Pana acum am fost la 3 medici. Pretul variaza intre 20-50 milioane. Am 16 ani. Merita sa mai astept sau sa pun acum?...
2 comentarii
A da...caninii imi sunt iesiti in afara.asemenea dintilor de vampir. E cam...neplacut cand zambesc. Ce aparat ar fi mai indicat? Sa specificati va rog si pretul.Multumesc anticipat!
eu mi'am pus acum 3 ani cred...din acela mobil..si am dat atunci 4 mil parca. anul acesta si'a pus cumnata mea care avea dantura sa zicem cam ca a ta. la acelasi cabinet, doar ca s'a scumpit la 6 sau 8 mil. maxim. dar nu mai mult de 8 :) se poate ca pretul de 20-50 sa se refera la aparat fix, cat mai putin vizibil. mi se pare enorm. cand eu mi'am pus mobil, o colega si'a pus la alt cabinet, fix, si atunci era 10 mil. nu cred ca au crescut preturile chiar asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Indepartare aparat
- 1Disjunctor maxilar
- 1Disjunctor maxilar - lipsa aparitiei strungareata!
- 3Aparat dentar Invisalign sau aparat dentar Spark?
- 1Gutiera și retainer
- 1Retainer dupa aparat dentar.
- 1Aparat dentar copil
- 3Parodontoza si aparat ortodontic
- 1Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 1Aparat dentar mobil adult