Indepartare aparat

27-10-2024
Elena8
Nu este medic/terapeut
Elena8
Buna!
Dupa aproape doi ani, in urma cu o saptamana, mi a fost dat jos aparatul dentar (aparat metalic) si am platit 600 de lei (doar partea de sus)si inca 200 ptr gutiera de contentie
M i s a spus ca pretul era dublu dar avand in vedere ca imi lipsesc cateva masele platesc doar atat
V as ruga sa mi spuneti daca pretul e corect ptr aceasta operatiune, mie sincer mi se pare cam mult dar poate gresesc
Multumesc !
1 comentarii
0
06-11-2024, ora 16:30
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

Prețurile pot varia în funcție de zona geografică (urban vs rural, de exemplu), sau în funcție de locație.

Având în vedere că este vorba doar despre costul îndepărtării aparatului ortodontic de pe dinți, 600 de lei pentru partea superioară și 200 de lei pentru gutiera de contenție, pare un preț de la mediu în sus.

Îndepărtarea aparatului dentar metalic este de obicei o procedură relativ simplă și de scurtă durată pentru un medic dentist experimentat.

Deci un preț total de 800 de lei pentru aceste două proceduri pare a fi cam ridicat, mai ales dacă vi s-a spus că este o reducere de 50% față de prețul standard.

V-aș sfătui să discutați din nou cu medicul ortodont și să discutați despre un preț mai rezonabil, mai ales că pare a fi dispus la o negociere, care să fie în linia tarifelor practicate în zona dumneavoastră. Nu ezitați să comparați și cu alte clinici pentru a avea o referință.

Comunicarea deschisă este importanta pentru a vă asigura că plătiți o sumă echitabilă pentru serviciile primite.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog in Brasov, Darste.

Zâmbim împreună din 2007

.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copilul meu are nevoie de aparat dentar?
  • Aparatele dentare favorizează apariția cariilor?
  •