Aparat dentar mobil adult

05-03-2022
Anaidanaird
Nu este medic/terapeut
Anaidanaird
Buna ziua, am doi dinti din fata incalecato iar unul de dessupra pune presiune pe cel de jos. mi s a recomandat aparat de tar mobil motivand ca nu am alte probleme si dintii treb miscati putin.Desi la inceput am fost de acord acum sunt sceptica. Am mai fost la un medica inainte care mi-a spus din start ca am nevoie de aparat pe ambele arcade dar cand i am zis ca treb intai sa mi rezolv cariile, a zis ca merge pus si asa(desi ma indoiesc si nu vreau asta oricum).
Intrebarea mea este cat de eficient este aparstul mobil la un adult de 31 de ani.

Multumesc
1 comentarii
0
19-03-2023, ora 06:05
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

eficiența aparatului ortodontic mobil la un adult de 31 de ani depinde de gradul de deplasare a dinților și de complexitatea problemei ortodontice. În general, aparatele ortodontice mobile sunt mai puțin eficiente decât cele fixe, în special în cazul unor probleme ortodontice mai complexe. Aparatele ortodontice mobile sunt, în general, utilizate pentru corectarea unor probleme ortodontice ușoare sau moderate, cum ar fi dinții ușor strâmbi sau dinții distanțați.

În cazul unui adult de 31 de ani, este posibil ca dinții să fi fost deja stabilizați în poziția lor actuală, ceea ce ar putea face mai dificilă corectarea problemei ortodontice. În astfel de cazuri, ar putea fi necesar un aparat ortodontic fix pentru a obține rezultate optime.

Este important să consultați un medic dentist specializat în ortodonție pentru a evalua starea dinților dumneavoastră și a recomanda cea mai bună opțiune de tratament ortodontic pentru situația dumneavoastră specifică.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Componentele unui aparat dentar și rolul acestora
  • Invisalign vs. Incognito
  • Ghidul persoanei cu aparat dentar - sfaturi utile și întrebări frecvente
  •