ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

indepartare aparat fix

02-10-2011
lavi86
Nu este medic/terapeut
lavi86
Buna ziua!
As avea o intrebare intrucat mi s-a spus de catre un medic stomatolog ca imediat dupa ce indepartez aparatul dentar nu se poate sa imi faca albire si sa imi lucreze pe canal (aparatul dentar a afost pt canni iar problema mea e la incisivii centrali).
Nu inteleg ce legatura are indepartarea aparatului cu procesul de albire?sau cu tratarea pe canal?
P.S. au trecut cam 2 sapt de cand l-am indepartat.
Multumesc frumos pt raspuns!
O dupa amiaza placuta!
2 comentarii
0
02-10-2011, ora 22:47
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
pai daca tot ai asteptat 2 saptamani, mai asteapta..atat timp cat, iti zice medicul..
intrebare:
-DE CE nu ti-a facut albirea dintilor si celelalte tratamente INAINTE DE a pune aparatul..??
asa era bine...
noua, asa ne-a facut...
sanatate.
0
04-10-2011, ora 23:02
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
tratamentele de canal puteau fi facute inainte, chiar asa era indicat. albirea in schimb nu isi avea sensul inainte de aplicarea aparatului avand in vedere ca dintii erau oricum acoperiti de aparat. in plus, avand in vedere ca orice albire dureaza undeva in jur de 2-3 ani, probabil ca la indepartarea aparatului dintii nu ar mai fost oricum la fel de albi ca imediat dupa albire. deci, albirea se face dupa indepartarea aparatului. la ce interval?. medicul dvs hotaraste.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ghidul persoanei cu aparat dentar - sfaturi utile și întrebări frecvente
  •