Aparat dentar - dintii au spatiu intre ei dupa 3 ani

Buna ziua am avut aparat dentar fix acuma am aparatul retainer tot fix. dintii s-au îndreptat dar inca au spatiu intre ei, tin sa mentionez ca am 3 ani de cand port aparatul.Vor rămâne asa sau in timp se va alinia cu ceilalti?
1 comentarii

Din experienta proprie pot sa spun ca cea mai buna aliniere e cea de la sfarsitul tratamentului. Apoi dintii au o tendinta usoara de a reveni spre pozitia initiala. De aia se si pune retainerul (pe care teoretic trebuie sa-l pastrezi pe perioada lunga/totdeauna) - sa-i tina pe loc.
Teoretic dintii nu trebuiau sa mai aiba spatiu - asta era obiectivul tratamentului ortodontic.
Daca nu sunteti multumita cu aspectul actual - va recomand sa cereti o opinie de la alt ortodont - e clar ca ala nu a reusit ce vreti dvs in 3 ani. Daca nu e posibila apropierea macar sa va explice de ce.
Teoretic dintii nu trebuiau sa mai aiba spatiu - asta era obiectivul tratamentului ortodontic.
Daca nu sunteti multumita cu aspectul actual - va recomand sa cereti o opinie de la alt ortodont - e clar ca ala nu a reusit ce vreti dvs in 3 ani. Daca nu e posibila apropierea macar sa va explice de ce.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2aparat dentar doar pe 2-3 dinti?
- 2Aparat dentar invizibil
- 3Ce pot face cu dantura mea?
- 12Implant - inlocuire + alte intrebari
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 1aparat dentar permanent?
- 3as vrea sa imi indrept dintii, mai exact incisivii laterali...
- 5Problema (ce se poate face? aparat dentar?)
- 3minciuna aparat dentar
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 0mi-a cazut o steluta de la aparatul dentar si l-am inghitit
- 4Incisiv lateral stramb
- 1Umflarea gingiilor
- 0brechet pe lucrare
- 3Aparat dentar mobil
- 1Aparat dentar pe dinti plombati
- 1Aparat dentar mobil adult
Mai multe informații despre: aparatul dentar aparat dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: