as vrea sa imi indrept dintii, mai exact incisivii laterali...
buna seara.am 17 ani.as vrea sa imi indrept dintii.mai exact incisivii laterali.sunt scosi inafara si sunt mai lugi(cam ascuti).pot obtine forma corecta?iar incisivii centrali nu sunt drepti(sunt cam zimtati).albirea dintilor nu afecteaza in niciun fel dintii?
3 comentarii
albirea dintilor NU afecteaza nimic, iar, aparatul dentar, dupa aprox 2 ani purtat si de copii mei -a dat rezultatele asteptate.
buna ziua am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute. am mai multi dinti de sus stricati cariati etc etc. vreau sa aflu si eu cat ma costa scoaterea acestor dinti si in locul lor daca pot pune o proteza ? va rog frumos sa ma ajutati daca puteti multumesc
dintii nu se extrag doar pentru ca sunt cariati. mergeti la un dentist pentru a evalua exact starea dintilor dvs.
este foarte posibil unii dintre ei sa poata fi tratati prin obturatii sau sa poata fi tratati pe canale si apoi sa sustina lucrari fixe sau o proteza. sa aveti la dvs la consult o radiografie ortopantomograma ( in care sa vad toti dintii si ambele maxilare). sanatate!
este foarte posibil unii dintre ei sa poata fi tratati prin obturatii sau sa poata fi tratati pe canale si apoi sa sustina lucrari fixe sau o proteza. sa aveti la dvs la consult o radiografie ortopantomograma ( in care sa vad toti dintii si ambele maxilare). sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3caninul meu nu e in rand cu ceilalti dinti
- 2aparat dentar doar pe 2-3 dinti?
- 4problema dentara
- 2Aparat dentar invizibil
- 3aparat dentar, extractie dinti
- 2indepartare aparat fix
- 3minciuna aparat dentar
- 3Inainte de aplicarea aparatului dentar
- 2un singur molar migrat cativa centimetri. se poate rezolva cu aparat dentar?
- 4Incisiv lateral stramb
- 1Umflarea gingiilor
- 2Indreptarea maselei de langa extractie
- 2Zambet
- 1Aparat dentar - dintii au spatiu intre ei dupa 3 ani
- 0Aparat dentar - asimetrie dupa extractie
- 2Dinti drepti pentru o zi
- 1Aparat dentar mobil adult
Mai multe informații despre: Indreptarea dintilor aparatul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: