brechet pe lucrare
Buna seara!
Vreau sa va adresez o intrebare: Daca mi se va pune brecheti pe lucrarea formata din trei dinti, pt a mi se indrepta incisivul lateral drept, - dupa dezlipirea brechetilor, se va afecta stralucirea dintilor din lucrare(sunt din portelan). Mentionez ca - Am aparat de dinti de un an de zile dar incisuvul drept lateral nu mi se indreapta deloc pt ca in continuarea lui am o lucrare de portelan formata din trei dinti pe care nu sunt lipiti brecehet ci e arcul simplu. Doamna doctor imi zice ca vrea pe incisivul stramb sa imi puna coroana dar nu sunt convinsa pt ca e sanatos, atata tot ca e stramb.
Astept sugestii, va rog.
Vreau sa va adresez o intrebare: Daca mi se va pune brecheti pe lucrarea formata din trei dinti, pt a mi se indrepta incisivul lateral drept, - dupa dezlipirea brechetilor, se va afecta stralucirea dintilor din lucrare(sunt din portelan). Mentionez ca - Am aparat de dinti de un an de zile dar incisuvul drept lateral nu mi se indreapta deloc pt ca in continuarea lui am o lucrare de portelan formata din trei dinti pe care nu sunt lipiti brecehet ci e arcul simplu. Doamna doctor imi zice ca vrea pe incisivul stramb sa imi puna coroana dar nu sunt convinsa pt ca e sanatos, atata tot ca e stramb.
Astept sugestii, va rog.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3aparatul dentar mi-ar putea da o forma dintiilor?
- 2Aparat dentar invizibil
- 12Implant - inlocuire + alte intrebari
- 4Coroana portelan - aparat dentar incompatibilitate?
- 3aparat dentar, extractie dinti
- 1aparat dentar permanent?
- 2indepartare aparat fix
- 4Posibil cost nejustificat aparat superior
- 5Problema (ce se poate face? aparat dentar?)
- 2Aparat dentar-
- 1Aparat dentar in partea de sus deoarece aveam un spatiu intre dinti
- 1Aparat ortodont poate rezolva problema?
- 2Aparat dentar in cazul in care un canin este extras
- 4Incisiv lateral stramb
- 1Umflarea gingiilor
- 8Intrebare aparat dentar mobil
- 1Aparat dentar - dintii au spatiu intre ei dupa 3 ani
- 1Aparat dentar refolosit
- 1Aparat dentar pe dinti plombati
Mai multe informații despre: aparatul dentar bracketul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: