Aparat dentar

Buna ziua, după procedura de îndreptare a dinților, mi au fost puse contenții fixe. la ceea de jos am avut probleme in sensul ca mi sa dezlipit și a trebuit sa o lipesc din nou, dar am descoperit astăzi ca contetia de jos s a rupt.. as vrea sa știu dacă trebuie sa imi pun o alta contenție sau se poate lipi acesta contenție ??
3 comentarii

Buna ziua,
Trebuie sa puneti alta contentie. De obicei se foloseste sarma ortodontica si daca se rupe nu se mai poate lipi.
Trebuie sa puneti alta contentie. De obicei se foloseste sarma ortodontica si daca se rupe nu se mai poate lipi.

Buna ziua,
din cate stiu eu de medicul ortodont cu care lucram contentia nu se poate repili pentru ca exista riscul sa se poate rupe iar, de aceea recomanda sa se faca alta in cabinet.
O zi buna!
din cate stiu eu de medicul ortodont cu care lucram contentia nu se poate repili pentru ca exista riscul sa se poate rupe iar, de aceea recomanda sa se faca alta in cabinet.
O zi buna!

Buna ziua,
Atunci cand doar se dezlipeste de pe 1 sau 2 dinti, retainerul fix se poate relipi. Dar daca bucatica de sarma ( retainer) s-a rupt de tot, si deci nu mai este ce sa se relipeasca, atunci trebuie schimbat tot retainerul.
Atunci cand doar se dezlipeste de pe 1 sau 2 dinti, retainerul fix se poate relipi. Dar daca bucatica de sarma ( retainer) s-a rupt de tot, si deci nu mai este ce sa se relipeasca, atunci trebuie schimbat tot retainerul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Indepartare aparat
- 1Disjunctor maxilar
- 1Disjunctor maxilar - lipsa aparitiei strungareata!
- 3Aparat dentar Invisalign sau aparat dentar Spark?
- 1Gutiera și retainer
- 1Retainer dupa aparat dentar.
- 1Aparat dentar copil
- 3Parodontoza si aparat ortodontic
- 1Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 1Aparat dentar mobil adult