Anxietatea de 2 ani | Forumul Medical ROmedic

Anxietatea de 2 ani

23-07-2018
Marius9121
Nu este medic/terapeut
Marius9121
Salut am 27 de ani locuiesc în londra de 3 ani, am avut o relație de 2 ani după ce ne-am despărțit mi-a apărut anxietate, am fost singur un an jumate îmi mai dispăruse din simptomele, acum am început o relație de 7 luni mi-a apărut din nou am impresia că mă înșeală că mă va abandona sunt gelos fără motive, m-am mutat cu ea stă cu toată familia ei nu mă simt bine in casă nu am energie deloc poftă de mâncare, am atacuri de panică probleme la stomac cu familia ei nu prea conversez sunt o persoană mai închisă defapt îmi e rușine frici, cred ca toate stările astea sunt din copilărie taicameu era alcolist o bătea pe maică-mea făcea scandal aveam doar câțiva ani, merg la pshiholog m-ar ajuta si tratament pshiatru
5 comentarii
0
23-07-2018, ora 20:05
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara
Da v ar ajuta un consult psihiatric concomitent cu psihoterapia
0
23-07-2018, ora 20:11
Marius9121
Nu este medic/terapeut
Marius9121
Aici se foloseste foarte mult citalopram îmi e cam frică să merg pe medicamentatie, bine am multe simptome nu comunic cu nimeni toată lumea cred ca îmi vrea rău nu am incredere in nimeni, scuze daca nu am scris corect dar sunt la muncă
0
23-07-2018, ora 21:11
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Bună seara.

Ar fi bine sa va vadă și un psihiatru, sa urmați tratament o perioada. O sa va ajute. Medicatia și psihoterapia merg foarte bine împreună.
0
23-07-2018, ora 21:14
Marius9121
Nu este medic/terapeut
Marius9121
Vă mulțumesc am să urmez sfaturile dvs, o seară frumoasă
0
23-07-2018, ora 21:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegii mei îți recomand medicație împreună cu psihoterapia pentru a obține rezultate mai rapide și de durată.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •