Anxietate de boala | Forumul Medical ROmedic

Anxietate de boala

34 comentarii 1 2
0
04-04-2016, ora 16:04
Cristina-Laura
Nu este medic/terapeut
Cristina-Laura
Clara imi pare rau sa aud ce ai patit tocmai de aceea nu vreau pastile. Trebuie sa fim mai puternici. Eu am o fraza pe care o repet zilnic am texte pozitive peste tot prin casa ascult o melodie pe repeat si simt ca ma motiveaza. Tin sa mentionez ca in 2 luni vad diferenta in gandire. Simt ca ma ajuta. Sunt neobosita, mai am momente cand sunt coplesita si mai clachez dar de obicei aleg sa lupt si sa stii ca vad diferente. Au inceput sa-mi apara "momente" frumoase cand am impresia ca totul e bine si frumos iar eu nu am nimic. Incearca si ai sa vezi. Toti putem.
0
04-04-2016, ora 16:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mie mi-au aparut boli fizice. Deocamdata depresia e sub control. Incerc sa lupt si eu cu m pot.
0
05-04-2016, ora 10:40
Cristina-Laura
Nu este medic/terapeut
Cristina-Laura
Incearca mai mult Clara, incearca sa te bucuri de orice lucru marunt sa asculti pasarile sa te bucuri de persoana iubita sa faci ce-ti place si ce-ti aduce bucurie chiar daca ai momente urate.
0
05-04-2016, ora 21:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exact asta si fac. Esti draguta. :)
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul