anxietate
![simmona](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
sufar de o tulburare anxioasa, nu pot inghiti mancarea.am urmat diverse tretemente psihiatrice, dar fara rezultata.ati mai avut un asemenea caz?se poate remedia prin homeopatie?
1 comentarii
0
10-06-2009, ora 21:30
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Adresati-va unui medic homeopat pt a va consulta. Dansul va va adresa cateva intrebari in urma carora va afla ce anume sta la baza acestei stari anxiolitice si poate si cu caracter fobic, si dupa aflarea cauzei, efectul poate fi cu usurinta inlaturat. Dupa actiune (cauza), urmeaza reactiunea (efectul); daca pomul este taiat si nu este distrusa si radacina sunt sanse de peste 50% sa se regenereze; cu acesta formulare am vrut sa va fac sa intelegeti ca pe degeaba luati medicamente psihiatrice cu farmacologie diversa, daca nicio substanta activa nu inlatura cauza si trateaza doar efectul.
Daca aveti incredere in terapiile complementare, va pot recomanda cu placere o doamna bioenergoterapeut care va poate ajuta, bineinteles, numai cu acordul dvs (m-a ajutat si pe mine si nu vad de ce pe dvs. nu v-ar ajuta). Pe dansa o cheama Ana-Maria Iliescu si o puteti gasi la nr 0722.552.992!
Numai Bine si va rog sa o contactati pe dna. Ana doar daca doriti, nu sunteti obligati!
Daca aveti incredere in terapiile complementare, va pot recomanda cu placere o doamna bioenergoterapeut care va poate ajuta, bineinteles, numai cu acordul dvs (m-a ajutat si pe mine si nu vad de ce pe dvs. nu v-ar ajuta). Pe dansa o cheama Ana-Maria Iliescu si o puteti gasi la nr 0722.552.992!
Numai Bine si va rog sa o contactati pe dna. Ana doar daca doriti, nu sunteti obligati!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 3Slabiciune... atacuri de panica, anxietate
- 37anxietatea si atacul de panica
- 2problema coleg de camera
- 83Ce ne facem cu anxietatea?
- 3stari de anxietate si cred si fobie sociala care ma chinuie de ceva vreme
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 4Legatura dintre droguri si anxietate...
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 56Anxietatea generalizata sau depresia isi are aceste simptome?
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
- 4Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva ?
- 9Anxietatea si tratamentul de lunga durata
- 11Cineva care reușește să țină frâu anxietății?!?
- 4Anxietate și agitație, nu mă pot controla
- 3Sufar de anxietate de 1 an
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: