Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
Vreau sa incerc sa fac sport zilnic, inainte ma simteam foarte bine, chiar daca aveam o stare de sufocare de 2-3 ori pe zi, dupa ce m-am lasat de sport, parca ma dor toti muschii, inca ceva am un mic cioc la spondiloza, doctoru neurolog mi-a zis ca nu-i nimic grav, etc.O sa incerc sa raman la zoloft, si din plante am voie orice? e cineva pe forum, stim noi cine, care sustine ca medicamentele chimice nu merg deloc cu cele din plante.
Din plante eu recomand teiul si exclus sunatoarea...face reactie cu antidepresivele.
Da, stiu ca sunatoarea nu este recomandata, mi-a spus foarte clar si doctora mea sa nu beau.Tei beau in fiecare seara, dar cu rivotril, cand nu o sa mai iau rivotril ma indoiesc ca tei-ul ma va calma singur, chiar si mai concentrat, poate o sa incerc cu altceva din plante, gen pastile.
Ce faceti??Eu sunt foarte foarte racit, ma doare capu, tot corpul...trebui sa stau numai in pat...
Pe la 11 asa am luat pastilele si de raceala si de la psihiatru.
Am luat Pramistar, Liv.32 mi l-a recomandat dna dr pentru protejarea ficatului, am luat zinat pentru raceala si omez pt protejarea stomacului...De atunci imi bate inima foarte repede..Numai pe la 120 de batai in sus, ceea ce ma sperie...
Ma simt rupt de la realitate, simt ca nu pto sa ma concentrez, adica parca nu m-as concentra.
Imi simt si urechile infundate o presiune in ele
Ma simt foarte naspa de la raceala, mi-e teama sa nu am gripa porcina...
Mi-e frica si ca iau multe pastile sa nu imi faca ceva rau...si ma sperie inima, sunt in repaus si imi bate intre 115-120..
Pe la 11 asa am luat pastilele si de raceala si de la psihiatru.
Am luat Pramistar, Liv.32 mi l-a recomandat dna dr pentru protejarea ficatului, am luat zinat pentru raceala si omez pt protejarea stomacului...De atunci imi bate inima foarte repede..Numai pe la 120 de batai in sus, ceea ce ma sperie...
Ma simt rupt de la realitate, simt ca nu pto sa ma concentrez, adica parca nu m-as concentra.
Imi simt si urechile infundate o presiune in ele
Ma simt foarte naspa de la raceala, mi-e teama sa nu am gripa porcina...
Mi-e frica si ca iau multe pastile sa nu imi faca ceva rau...si ma sperie inima, sunt in repaus si imi bate intre 115-120..
Stefan, uite eu m-am trezit tot asa cu o teama, ce o sa fac azi, iar mi se face rau, etc.Am iesit din casa, am fost la cumparaturi, bineinteles, atent daca ma doare aia daca ma doare cealalta, eu am un junghi in ambele parti ale pieptului, sper ca n-am racit si eu la plamani, ieri nu mai zic cand m-am trezit exact sub inima era junghiul si m-am speriat foarte tare, stai linistit si ai grija cu omez si liv32, esti inca mic, nu-s eu in masura sa dau sfaturi dar eu am luat nexium tot un fel de omez, dar mai puternic si d-asta aveam greturi, l-am luat pt ca simteam ca mi vine mancare inapoi, ca am gatul intepenit, dar dupa ce am inceput tratamentul cu zoloft, din prima zi mi s-a eliberat gatul, in sensul ca pot sa respir mult mai bine, deci era de la cap, la fel ca tine, ma trezeam si ma gandeam intr-una ca mor, nu puteam sa fac nimic, nimic nu'mi atragea atentia, acum sunt la pc, ma uit la un film, eu mai prob cu ridicatul si cu mersul mai mult, mi se pare ca facand efort ma apuca o stare de lesin, de respirat mai greu, durere de cap.Gripa porcina, n-ai, la mine in casa au racit si maica-mea, si sormea, si prietena mea.E o perioada destul de propice pt raceli, a fost cald, acum iar frig, stai calm si incearca sa faci ceva care sa-ti centreze atentia asupra acelui lucru, degeaba te uiti la tv, daca tu te gandesti ca ai nu stiu ce boala, incearca sa faci ceva ce iti place si care te face pe moment sa uiti de boli, etc.E foarte important sa iei pauze, sa lasi psihicu macar putin relaxat, asta m-a invatat psiholoaga mea sa stii.
Raceala s-a mai ameliorat, nu mai m-am simtit rau, dar mereu cand ma ridic in picioare simt o moleseala in ele, o tensiune a muschilor...parca nu mai pot sa ma tin pe ele...si nu stiu de la ce e, si ma sperii...
Am 5 saptamani de cand iau tratamentul asta, cand oare isi face efectul?nu simt nicio modificare mareata in corp...vinerea viitoare tre sa merg la doctor iarasi...
Am 5 saptamani de cand iau tratamentul asta, cand oare isi face efectul?nu simt nicio modificare mareata in corp...vinerea viitoare tre sa merg la doctor iarasi...
@Stefan: nu te mai ridica brusc in picioare...e efect de la medicatie, se intampla frecvent asa la trecerea din clinostatism in ortostatism. Daca nu te simti mai bine dupa acest tratament, atunci ar fi bine sa te internezi.
Stefan, si eu am probleme cand ma ridic brusc, sau stau mai mult timp in picioare, am mers intr-un mall prin magazine si m-am simtit destul de ciudat, daca nu incerci sa te obisnuiesti cu anumite simptome, nu o sa faci nimic, tu vrei un tratament care nu exista si anume sa iei niste pastile si sa te simti ca acum 1 an, fara nici o grija, fara nici o frica, nu exista asa ceva, tre' sa ai rabdare si sa-ti schimbi modu de gandire, chiar daca este foarte greu, daca ai impresia ca esti bolnav, poti sa iei 1000 de pastile, ele doar te ajuta sa poti sa te ridici din pat, sa nu mai simti o frica de orice, dar restul tre' sa incepi sa-ti spui in sinea ta, ca daca ai trecut peste perioada asta foarte grea si nu ti s-a intamplat nimic, nici de acum nu o sa ti se intample, uite, eu renunt zilele astea, treptat la rivotril si raman doar la zoloft, sunt constient ca tre' sa-l intrerup, chiar daca-mi va fi mai greu.
Si am uitat ceva foarte important, ca si tine, m-am ales cu o raceala destul de urata, ma doare-n gat de nu mai pot de ieri dimineata, si pe langa simptomele anxietatii, s-au adunat si cele ale racelii, gandeste-te logic, daca ai fi fost bolnav grav, pana acum, erai pe jos, si in spital demult.
Buna tuturor!As avea din nou o intrebare pt. Dr, T.SItuatia mea s-a inrautatit in ultimul timp:oboseala extrema, lipsa totala de motivatie, lipsa placerii, probleme cu memoria si ma apuca plansul f des, inclusiv in locuri publice.Ca urmare, mi s-a marit doza de efectin la 225mg/zi(pe langa celelalte 2 neuroleptice pe care le iau).Problema e ca nu isi fac efectul, in ultimii 2 ani tot am incercat diferite scheme de tratament, fara nici un folos(doar paroxetina mi-a folosit, dar numai pt 3 luni de zile).Ce mi-ati sugera sa mai incerc?(inafara de ect).Multumesc de interesul acordat !
@Emmma: la o asemenea depresie rezistenta la medicatie, eu as sugera terapia electroconvulsiva, nu e dureroasa, nu e asa monstroasa ca la televizor; se face sub anestezie si curentul nu e asa puternic cum era acum 40-50 de ani cand erau convulsii adevarate.
Multumesc de raspuns, desi inca nu ma simt preagatita pt asa ceva.Va doresc multa sanatate tuturor!
DrT, am renuntat la rivotril, m-am simtit foarte rau imediat dupa ce am inceput sa nu mai iau dimineata, nu mai zic cand am incetat si cele 4 zile seara, azi ma duc la psihiatru, azi am luat si jumatate de zoloft pentru ca am o problema destul de serioasa, cand ma ridic in picioare, simt ca mi vine un acid si urca spre cpu pieptului si am si o presiune in cap, daca merg mai mult sau am fost ieri intr-un hypermarket si cand am ajuns acasa imi era o greata cu acid asa, n-am vomitat pentru ca desi cred ca vomit in fiecare minut, nu vomit, este de la rivotril? sau si zoloftu trecand prin ficat poate sa-mi dea starile astea?daca ma pun in pat, iarasi ciudat, cateodata simt nevoia sa ma pun in pat cu ochii inchisi, asta dupa-masa, simt o amelioarare destul de mare, dar am din nou frica aceea de a sta in picioare, de a face anumite lucruri banale, sa ma plimb prin casa, sa merg p-afara, sa-mi fac dus/baie.Ce imi recomandati sa-i spun psihiatrului?cum pot depasi starea asta?am sunat-o ieri in plina criza pe psihiatra si mi-a zis ca sa iau rivotril aseara pana ajung astazi la dansa, nu stiu ce are de gand, sa-mi schimbe tratamentul? mentionez ca m-am ambitionat si aseara n-am luat rivotrilul si am reusit sa dorm oarecum bine...dar dimineata m-a luat iar aceea stare de greata.
Am uitat, ieri eram asa speriat incat vream sa chem salvarea, am inceput iar sa-mi caut nu stiu ce boala, daca am ceva la stomac, la bila, hernie hiatala, toate bolile posibile, inclusiv, una de cap.daca am ceva la cap, si cum ma concentrez o iau razna, etc.
@Mircea: investigheaza putin si stomacul desi dupa fenomenele astea sigur nu e ceva grav...afectiunile de ficat nu dau asemenea fenomene. Tot ce simti spune psihiatrului, absolut totul!
@ Mircea
Sevrajul de la medicamente poate da greata.
Sevrajul de la medicamente poate da greata.
Si supradoza de medicamente cred ca poate da greata. Cand eram internata la Obregia initial mi-au dat doze foarte mari de medicamente, de 2 sau de 3 ori pe zi si din cauza lor vomitam tot din mine, de mai multe ori pe zi si tot ce mancam, cum simteam vreun miros mai nasol cum vomitam. Dupa vreo 3 zile mi-au redus medicatia (slava Domnului!) si nu am mai avut probleme. Eu si asa luasem o supradoza de extraveral si pielea efectiv incepuse sa-mi miroasa a medicamente.
Chiar acum m-am intors de la medic, mi-a spus sa continui cu rivotril doar in cazul in care nu mai pot adormii sau simt efectiv ca, cad pe jos.Azi am redus doza de Zoloft, de la 50 de mg la 25 mg si starea de greata s-a ameliorat, a fost prezenta de cateva ori azi, dar nu ca ieri, eu mi-am si facut 1000 de probleme, sincer, am uitat cum este sa numa doara nimic, daca nu ma doare capu, ma sufoc sau simt ca mor de la inima, DrT am facut o ecografie abdominala generala sau ceva de genul, i-am spus doctorului de familie la vremea respectiva, acum 3-4 saptamani, nu mi-a iesit nimic, analizele de cand am inceput sa ma simt rau le-am facut de 3 ori in interval de 4 luni, mi-a dat atunci pt ca simteam ca mi se intoarce mancare pe gat tratament cu omez, l-am urmat 2-3 sapt dupa care am recurs la Nexium de 40 mg, destul de puternic din cate am inteles, nu stiu ce as mai putea investiga, i-am zis doctorului de familie de o eventuala radiografie cu bariu, sa vad daca am ceva si mi-a dat ecografie generala(inteleg ca n-a considerat necesar pt simptomele pe care i le-am descris si anume greata si senzatia de mancare care imi revine in gat)
Sincer, nu stiu ce sa mai cred, vreau doar sa ma simt bine, sa dorm normal, sa nu ma trezesc cu gandul "aoleu ce fac azi, iar mi-e rau, iar simt ca mor, iar imi petrec timpul ingrijorat, mi-e frica sa ies in anumite locuri"
DrT, tratamentul a ramas cu zoloft 25 mg pe zi(o jumatate de pastila) rivotril doar in cazul in care ma simt foarte rau si simt ca ma prabusesc si nu-mi mai revin, pana acum m-am ambitionat si l-am lasat de cateva zile, cu chinuri, dar am rezistat, ambite am slava domnului, si mi-a mai prescris pt a imi regla din nou viata sexuala, tanakan, dar aici m-a speriat farmacista, mi-a zis ca 3 pastile sunt destul de multe
Sincer, nu stiu ce sa mai cred, vreau doar sa ma simt bine, sa dorm normal, sa nu ma trezesc cu gandul "aoleu ce fac azi, iar mi-e rau, iar simt ca mor, iar imi petrec timpul ingrijorat, mi-e frica sa ies in anumite locuri"
DrT, tratamentul a ramas cu zoloft 25 mg pe zi(o jumatate de pastila) rivotril doar in cazul in care ma simt foarte rau si simt ca ma prabusesc si nu-mi mai revin, pana acum m-am ambitionat si l-am lasat de cateva zile, cu chinuri, dar am rezistat, ambite am slava domnului, si mi-a mai prescris pt a imi regla din nou viata sexuala, tanakan, dar aici m-a speriat farmacista, mi-a zis ca 3 pastile sunt destul de multe
Imi reiau postul ca am apasat "trimite" din greseala, spuneam de tanakan ca farmacista mi-a spus ca, creste presiunea sangelui in creier, si sa nu am probleme, poate par infantil, dar credeti-ma ca nu mai stiu in cine sa am incredere, si orice potential pericol vreau sa-l inlatur imediat.Aseara stateam si ma gandeam cum eram acum cateva luni si in ce hal am ajuns...mai ales ca inainte eram un tip foarte stapan pe mine, nu prea ma speria nimic, si acum am ajuns mai rau ca un copil care urmeaza sa faca o injectie.
Stai linistit Tanakanul nu afecteaza cu nimic daca iei 3 pe zi...iar viata sexuala tot nu ti se va imbunatati cat timp iei Zoloft sau orice alt SSRI.
Tanakanul imbunatateste circulatia cerebrala, dar nu o mareste spectaculos...e doar o "buruiana" in el :)) (Ginkgo Biloba)
Tanakanul imbunatateste circulatia cerebrala, dar nu o mareste spectaculos...e doar o "buruiana" in el :)) (Ginkgo Biloba)
Am inteles, sper sa nu ma "bata" prietena...si cu investigarea stomacului, sa ma mai duc la medicu de familie sa-i cer o radiografie cu bariu?sau daca era ceva mai grav se observa la ecografie?
Daca era ceva se observa la ecografie...stai linistit.
Acum m-am ridicat brusc si am simtit in cap o presiune, mi se intampla cand merg undeva, ma opresc, iar merg, intorc capul, etc.Si senzatia de voma parca este mai mare atunci cand merg, fac efort, nu stiu ce sa zic, chiar asa "defect" sa fiu, sa-mi provoc singur chestia asta? Nu-mi vine sa cred, am fost si in parc, cand am alergat de exemplu, n-am simtit o presiune, decat f putin, si am alergat o ora, sa vad daca intr-adevar am ceva fizic, cad pe jos, ma ia asa rau ameteala de imi vine sa ma asez, dar nu s-a intamplat.
Am fost la doctor la control si...mi-a dat in continuare seroquel, si tranxene 1 dim si 1 seara.Mi-a scos seroxatul.
Chestia e ca doamna doctor incearca sa ma imbarbateze " Hai ma, esti barbat sau femeie?cum sa mori, de ce?Daca ai fi pe mana mea ti-as trage o mama de bataieeeee", dar tot nu reusesc sa scap de derealizarea asta si de teama de moarte.
Aseara am luat cam tarziu seroquelul si am dormit pana la 3, in reprize, si tot mi-e somn, si am frica de moarte accentuata.ma gandesc ca pot sa mor, ca nu ma simt in apele mele, mi-e somn dupa 15 ore de somn...
E foarte urat sa stau cu teama asta in permanenta, nu chiar toata ziua dar 70% din zi tot e, de exemplu acum...
Am mai citit si un articol, fara sa vreau, ma uitam pe un ziar de sport, si un baschetbalist la 16 ani a murit in pauza jocului de atac de cord cica...si asta mi-a accentuat frica
PS.Am vazut ca era vba de tanakan.Si tatalui mei ia fost prescris tanakan acum 10 ani, pentru ca avea ameteli mereu...si a refuzat sa il ia, si s-a redresat singur, a reusit sa se puna pe picioare singur, chiar daca tot ii mai face rau, nu a luat pastile...
Chestia e ca doamna doctor incearca sa ma imbarbateze " Hai ma, esti barbat sau femeie?cum sa mori, de ce?Daca ai fi pe mana mea ti-as trage o mama de bataieeeee", dar tot nu reusesc sa scap de derealizarea asta si de teama de moarte.
Aseara am luat cam tarziu seroquelul si am dormit pana la 3, in reprize, si tot mi-e somn, si am frica de moarte accentuata.ma gandesc ca pot sa mor, ca nu ma simt in apele mele, mi-e somn dupa 15 ore de somn...
E foarte urat sa stau cu teama asta in permanenta, nu chiar toata ziua dar 70% din zi tot e, de exemplu acum...
Am mai citit si un articol, fara sa vreau, ma uitam pe un ziar de sport, si un baschetbalist la 16 ani a murit in pauza jocului de atac de cord cica...si asta mi-a accentuat frica
PS.Am vazut ca era vba de tanakan.Si tatalui mei ia fost prescris tanakan acum 10 ani, pentru ca avea ameteli mereu...si a refuzat sa il ia, si s-a redresat singur, a reusit sa se puna pe picioare singur, chiar daca tot ii mai face rau, nu a luat pastile...
Starea de derealizare e urata ; cred ca ea semnaleaza o carenta in creier; nu poti controla sentimentul mortii, al golului - sau senzatia de lipsa de greutate in aceste conditii -
Am avut si eu in ultimul timp o perioada f tensionata; a trebuit sa ma implic nervos -dar s-a intamplat si afectiv - Slujba pe care o am nu e cea mai indicata pt mine, ...ca intotdeauna trebuie sa risc
Ori de cate ori sunt pusa in situatia sa-mi ies din calmul obisnuit sau sa ma supar - aproape nu-mi mai gasesc traiectoria; simt ca asta pune un zid fata de Principiul ordonator suprem, ...si drumul nu mai duce in sus ci in jos;
De aceea tot dau din gura, numai Dumnezeu mai poate face liniste in noi - numai sa fim cumintei si buni;
de fapt nu suntem noi cei mai rai, toata spita umana avem aceasta conditie, mai degraba suntem slabi; asta e; avem nevoie de putere - Lipsa puterii ( energiei ) atrage tot felul de necazuri
sunt mai multe tipuri de energie? ( ma refer la cea pozitiva) -
Am avut si eu in ultimul timp o perioada f tensionata; a trebuit sa ma implic nervos -dar s-a intamplat si afectiv - Slujba pe care o am nu e cea mai indicata pt mine, ...ca intotdeauna trebuie sa risc
Ori de cate ori sunt pusa in situatia sa-mi ies din calmul obisnuit sau sa ma supar - aproape nu-mi mai gasesc traiectoria; simt ca asta pune un zid fata de Principiul ordonator suprem, ...si drumul nu mai duce in sus ci in jos;
De aceea tot dau din gura, numai Dumnezeu mai poate face liniste in noi - numai sa fim cumintei si buni;
de fapt nu suntem noi cei mai rai, toata spita umana avem aceasta conditie, mai degraba suntem slabi; asta e; avem nevoie de putere - Lipsa puterii ( energiei ) atrage tot felul de necazuri
sunt mai multe tipuri de energie? ( ma refer la cea pozitiva) -
Nu prea le nimereste doctorita ta Stefanica ! Ea a luat de bune spusele tale referitor la derealizare si le-a incadrat undeva intre anxietate si fenomen psihotic cel putin asa rezulta din medicatia recomandata!
Senzatia de derealizare este numai si numai de la FRICA sub diverse forme ! In mod normal trebuia sa-ti lase numai antidepresivul asta dupa ce se linistea anxietatea chiar si cu ajutorul unui antipsihotic in cantitati mici sau f mici ! Sfatul meu este sa schimbi medicul sau poti merge tot la ea sa-ti schimbe medicatia ! Ai nevoie de un antidepresiv care sa fie si foarte bun anxiolitic diurn, cel mai bun dupa parerea mea e clomipramina, 10 mg dimineata ti-ar fi suficiente (cea mai mica doza), asta daca tot vorbim de medicatie ! Trebuie insotit de un anxiolitic (tranxene e f bun) timp de maxim 2 saptamani dupa care se scoate de tot !
Pentru simptomele cardiace ia cate un aspacardin pe zi plus multe mere sau banane zilnic si redu la minim proportia de alimente sarate pt a echilibra balanta sodiu-potasiu in favoarea potasiului, de obicei in anxietate e exact pe dos se acumuleaza prea mult sodiu ! Aceasta masura simpla poate reduce anxietatea cu pana la 50 la suta sau mai mult daca se adopta un regim desodat !
Ia in calcul si un consult naturopat, in paralel cu medicatia, de medicina naturista (dietoterapie+fitoterapie), ayurveda sau chiar de nutritie simpla la un medic competent !
Sanatate !
Senzatia de derealizare este numai si numai de la FRICA sub diverse forme ! In mod normal trebuia sa-ti lase numai antidepresivul asta dupa ce se linistea anxietatea chiar si cu ajutorul unui antipsihotic in cantitati mici sau f mici ! Sfatul meu este sa schimbi medicul sau poti merge tot la ea sa-ti schimbe medicatia ! Ai nevoie de un antidepresiv care sa fie si foarte bun anxiolitic diurn, cel mai bun dupa parerea mea e clomipramina, 10 mg dimineata ti-ar fi suficiente (cea mai mica doza), asta daca tot vorbim de medicatie ! Trebuie insotit de un anxiolitic (tranxene e f bun) timp de maxim 2 saptamani dupa care se scoate de tot !
Pentru simptomele cardiace ia cate un aspacardin pe zi plus multe mere sau banane zilnic si redu la minim proportia de alimente sarate pt a echilibra balanta sodiu-potasiu in favoarea potasiului, de obicei in anxietate e exact pe dos se acumuleaza prea mult sodiu ! Aceasta masura simpla poate reduce anxietatea cu pana la 50 la suta sau mai mult daca se adopta un regim desodat !
Ia in calcul si un consult naturopat, in paralel cu medicatia, de medicina naturista (dietoterapie+fitoterapie), ayurveda sau chiar de nutritie simpla la un medic competent !
Sanatate !
@Stefan: nu e bine ca te-a lasat fara antidepresiv, Seroquelul nu are asa putere pe anxietate...aveai nevoie de paroxetina, pana la urma tot isi facea efectul.
PS: Stevens: nu recomanda aspacardin si nici banane in exces pentru ca ele continand potasiu pot la unele persoane care au probleme cu excretia potasica sa le cauzeze tulburari grave de ritm cardiac si moarte; sodiul e inofensiv in organism si se elimina mereu surplusul pe cale renala, potasiul - daca creste in favoarea lui balanta, atunci cresc si sansele de moarte. Anxietatea nu e o boala data de pompa ionica de Na-K din neuron. e pe alte mecanisme.
PS: Stevens: nu recomanda aspacardin si nici banane in exces pentru ca ele continand potasiu pot la unele persoane care au probleme cu excretia potasica sa le cauzeze tulburari grave de ritm cardiac si moarte; sodiul e inofensiv in organism si se elimina mereu surplusul pe cale renala, potasiul - daca creste in favoarea lui balanta, atunci cresc si sansele de moarte. Anxietatea nu e o boala data de pompa ionica de Na-K din neuron. e pe alte mecanisme.
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t499516.html
Uitati un articol pe care l-am gasit pe net.Parca eu as fi scris acel articol.sunt gemene situatiile noastre.
Eu vreau sa primesc incurajari ca sa ma simt bine.
Acum ma simt ca o leguma, am dormit toata ziua si tot mi-e somn, ma simt naspa, si eu cred ca mor din starea asta...nu stiu ce e cu mine...Odata am luat seroquelul la 11.00 si nu mi-a fost somn ziua, aseara l-am luat la 12.00 tarziu rau.si nu mai pot de somn
Uitati un articol pe care l-am gasit pe net.Parca eu as fi scris acel articol.sunt gemene situatiile noastre.
Eu vreau sa primesc incurajari ca sa ma simt bine.
Acum ma simt ca o leguma, am dormit toata ziua si tot mi-e somn, ma simt naspa, si eu cred ca mor din starea asta...nu stiu ce e cu mine...Odata am luat seroquelul la 11.00 si nu mi-a fost somn ziua, aseara l-am luat la 12.00 tarziu rau.si nu mai pot de somn
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nu ma pot relaxa din cauza gandurilor negre...
- 4stari de emotie
- 9Depresie sau altceva?
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 8Dureri de cap, inima!
- 9atacuri de panica..stare de frica
- 6anxietate si homeopatia
- 11Recomandare medic psihiatru?
- 3oare e anxietate?
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 11Tratament prin suflet bun
- 20Mari probleme. au aparut situatii de anxietate, stres, nervi dar si putin T.O.C.
- 2anxietate si dureri de cap
- 4anxietate netratata
- 8Anxietate fata de o colega de la servici cu sindromul down
- 13Anxietate sau altceva?
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica Tulburarea de depersonalizare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: