Anxietate. ajutor!!!

50 comentarii 1 2
0
06-11-2013, ora 11:34
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
Deni da mi mes privat acu pls sa vedem de merge ms
0
06-11-2013, ora 12:56
dana1, 70
Nu este medic/terapeut
dana1, 70
Buna Mo,
Ti- am trimis mesaj.Sper sa iti foloseasca.Eu sunt foarte incantata de dansul.
Multa sanatate,
Deni
0
06-11-2013, ora 13:35
adriana72
Nu este medic/terapeut
adriana72
Deni, poti te rog sa-mi trimiti si mie mesaj?
0
08-11-2013, ora 10:20
dana1, 70
Nu este medic/terapeut
dana1, 70
Buna Adi,
Ti am trimis mesaj privat sper sa il fi primit.Iti urez multa sanatate
Deni
0
10-11-2013, ora 19:14
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună ziua, în postările anterioare aţi scris că atacurile de panică apar datorită alimentaţiei, această perspectivă nu este tocmai corectă. Alimentele produc o reactivitate fiziologică crescută dar la nivel subiectiv au loc evaluări cu privire la starea de sănătate, siguranţă, autocontrol şi predictibilitate. Atacurile de panică sunt activate pe fondul unui mecanism cognitiv. Atenţie la recomandări, verificaţi mai întâi dacă un terapeut are calificarea şi formarea necesară, cât şi credibilitatea sursei. Există mulţi terapeuţi care se folosesc de conturi false pentru a se autorecomanda (google ajută).
Numai bine
1
11-11-2013, ora 10:35
dana1, 70
Nu este medic/terapeut
dana1, 70
Buna ziua,
Persoana care nu se pricepe este dr psihiatru cu competente in psihoterapie asa ca...,.eu, cred ca se picepe.Era vorba de o alimentatie haotica printre altele si imi expluca de acesta cauza se modifica achilibrul biochimic.cam asta este.Toate bune,

Deni
1
31-10-2017, ora 15:53
adrianaadi123
Nu este medic/terapeut
adrianaadi123
buna ziua. As dori daca se poate sa ma ajutati, nu mai sunt eu de circa 3 ani de zile, am anxietate si ma simt din ce in ce mai rau. Iau tratament cu venlavaxina si anxiar, dar tot rau ma simt. starea mi s a ameliorat putin, nu sunt bucuroasa, sunt fricoasa, imi e frica de orice. am stari de greata si simt ca pur si simplu nu mai pot. nu stiu unde sa ma mai duc... fac si terapie, dar mo9mentan gandurile negre nu au disparut. Ajutor !
0
31-10-2017, ora 16:13
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Salut Adriana. Tu iei anxiar de 3 ani? Ti s-a pus un diagnostic de catre un medic psihiatru?
0
31-10-2017, ora 18:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ adrianaadi123

Daca nu va simtiti bine cu venlafaxina, rugati medicul sa va schimbe tratamentul. Sunt peste 20 de medicamente diferite din care poate alege.
0
01-11-2017, ora 09:08
anxiar
Nu este medic/terapeut
anxiar
Clara, îmi poți spune și mie te rog, sevrajul la anxiar după câte zile poate apărea ?
Eu am luat anxiar vreo 4 ani de zile și în ultima luna l-am redus treptat, treptat... și acum nu l-am mai luat de vreo 5 zile, deloc!
Dar mă simt bine... deși stau mereu pe ”baricade” de frica sevrajului.

Vă doresc o zi minunată
0
01-11-2017, ora 11:09
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Anxiar, faptul ca "stai pe baricade de frica sevrajului" spune ca nu ar strica sa vorbesti cu un psihoterapeut pe tema anxietatilor tale. Oare ti-a recomandat medicul asta? Din pacate, nu rareori 'uita' sa recomande si psihoterapia.la fel cum uneori 'uita' tratamentul cu Anxiar 3 ani de zile, ca in cazul tau Adriana sau chiar 4 ani, ca in cazul tau Anxiar.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
01-11-2017, ora 12:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ anxiar, daca l-ai redus treptat nu e neaparata nevoie sa faci sevraj. Eu am luat odata 7 luni, pentru somn, unu pe zi si am renuntat brusc. Nu am avut nici un fel de sevraj. Nu cred ca vei mai avea sevraj daca nu ai avut pina acum.
Sanatate multa!
0
01-11-2017, ora 12:36
anxiar
Nu este medic/terapeut
anxiar
Îți mulțumesc foarte mult, chiar îmi dă foarte multă încredere ceea ce îmi spui tu.
Eu l-am luat 4 ani de zile, prima dată am luat o pastilă jumătate, apoi am redus la o pastilă, apoi am mers 2 ani de zile cu o jumătate de pastilă și ultima dată am mers 2 saptămâni cu o jumătate la două zile și ultima a fost un sfert la două zile și de 4-5 zile nu am mai luat nimic !

Mai iau cipralex 1 pastilă pe zi și cred că aia mă ajută foarte mult.
0
08-11-2017, ora 19:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Foarte bine. Eu nu cred ca Anxiar e un medicament asa puternic. Cum te simti acum? De cat timp ai reusit sa il opresti complet?
0
08-11-2017, ora 22:51
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
@clara Anxiarul este un medicament care da foarte usor dependenta, iar luat pe termen lung blocheaza intr un fel efectul antidepresivelor. Eu am luat 1 an de zile, inconstient fiind si fara sa ii spun psihiatrului. In acelas timp luam si cipralex. Datorita acestei imprudente a trebuit sa maresc doza cu 0.5 de cipralex. Iar drept pedeapsa m-a pus sa scot anxiarul la rece, ceea ce a fost destul de naspa.

In concluzie, daca ai reusit sa il scoti nici sa nu il mai iei, sau altceva din gama benzodiazapinelor fara supravegherea unui psihiatru.

Doamne ajuta!
0
08-11-2017, ora 23:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cand ai insomnie, nu au ce sa iti mai dea. Eram sub supravegherea lui.
1
18-12-2017, ora 09:27
anxiar
Nu este medic/terapeut
anxiar
Au trecut aproximativ 2 luni si ceva de cand am renuntat complet la anxiar si ma simt la fel, poate chiar mai bine :).
Mai am probleme uneori cu somnul, mi-am facut analizele si mi-au iesit toate bune.
Acum am mers sa fac si cortizolul, daca si acela iese bine inseamna ca sunt "tanc":).
Eu am o problema, cred ca sunt si ipohondru, mereu ma gandesc la prima durere sau stare naspa ca am vreo boala care-mi declanseaza, am vrut sa ma duc sa imi fac un rmn dar e prea scump pentru o "paranoia"de-a mea... si plus ca mi-a zis doctora de familie ca ma radiez degeaba.

Va salut si va doresc santate multa si sarbatori fericite!!!!
0
02-01-2018, ora 20:04
adrianaadi123
Nu este medic/terapeut
adrianaadi123
Buna, am schimbat tratamentul, imi merge mai bine dar tot sunt agitata. Am reusit sa scap de anxiar, acum iau seara la nevoie rivotril , voi cum va simtiti si ce sfaturi imi puteti da ?
0
02-01-2018, ora 23:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa ai rabdare 2-4 saptamani de la schimbarea antidepresivului sa isi faca efectul complet.
0
03-01-2018, ora 12:55
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
@adriana

Ce luai inainte si ce iei acum?
Adaugă un comentariu / răspuns
50 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Dependența față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia și anxietatea
  • Anxietatea poate influența negativ luarea deciziilor
  • Aplicația pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea și depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii și femeile sunt mai predispuși la anxietate
  •