ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Antidepresive - contraindicatii

63 comentarii 1 2 3
0
19-07-2013, ora 23:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Costy incearca si suplimente vegetale pe baza de mucuna pruriens, sunt de la mai multe firme, dar tot cu precautie, contine L-dopa !

Poate reusesti sa o vizitezi si pe aceasta tanti, cred ca este cel mai tare psiholog nu dintr-o parcare ci din toate parcarile :)

-*

(*modificat de administrator)
0
30-09-2013, ora 15:07
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu folosesc suplimente, si nimic naturist, sunt adeptul medicatiei desi inainte nu eram, am constatat ca doar asta ajuta, in rest mai nimic, evident in afara de un mediu bun.
0
10-10-2013, ora 15:11
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Marti impreuna cu medicul am ajuns la concluzia ca am TAB 2 adica depresie si hipomanie, asa ca m-a pus pe Lamictal 50 mg o saptamana, apoi 100 mg trei saptamani. Cica e bun pe faza depresiva la TAB 2.
Poate de aia nu mergea nici un AD.
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul