anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
Buna Ziua.Am si eu o nelamurire.Am nascut, am alaptat, si apoi am inceput sa iau, la recomandarea medicului ginecolog anticonceptionalele Karissa(e prima oara cand iau anticonceptionale).Din prima zi de menstruatie am luat cate o pastila, in fiecare zi la aceeasi ora.Nelamurirea mea este urmatoarea...Sunt in ziua 4 de menstra si inca imi curge abundent...De la aceste pastile nu ar trebui sa se opreasca?va rog sa nu'mi ocoliti intrebarea.Va multumesc din suflet celor care ma lamuresc.
Buna ziua,
Am luat cativa ani anticonceptionale Diane si de 8 luni le am intrerupt. Acum vreau sa le reiau dar problema este ca au trecut 10 zile de cand s-a incheiat menstruatia. Ce probleme as putea avea daca le inceput acum dupa 10 zile???
Am luat cativa ani anticonceptionale Diane si de 8 luni le am intrerupt. Acum vreau sa le reiau dar problema este ca au trecut 10 zile de cand s-a incheiat menstruatia. Ce probleme as putea avea daca le inceput acum dupa 10 zile???
Bună sunt oana şi am şi eu o problema luna trecuta am uitat sa iau vreo 3 pastile de karisa dar nu am avut contact sexual am continuat cu ele pana am terminat folia şi cam a 3 zi trebuia sa îmi vina ciclu dar nu a venit mam cam speriat am luat un test dar nu sunt gravida după care a 7 zi am reînceput alta folie acum sincer mie frica ca duminica am terminat şi cealaltă folie şi stau cu sufletul la gura sper sa îmi vina ciclu. Va rog spuneţimi ce trebuie să fac Mulţumesc
Buna seara, am si eu o întrebare, eu am inceput pastilele karissa de 3 luni, sambata am inceput un nou blister la ora 11:30 si duminica nu le-am mai luat la aceeasi ora ca am uitat, si le-am luat la ora 14:30, e vreo problema, ce ar trebui sa fac?as putea ramane însărcinată?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa cat timp?
- 10Anticonceptionalele si menstruatia
- 2recomandarea unui anticonceptional
- 4oare ce sa fac?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 2anticonceptionale dupa o pauza
- 2acnee si karissa
- 25pauza de 7 zile
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 1anticonceptionalele karissa
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 1Anticonceptionale-varsta
- 0informatii contraceptive Milligest
- 4Nu am luat anticonceptionale corect
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Ciclul menstrual neregulat karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: