antibiotice cu desorelle
sunt in prima luna in care folosesc un anticonceptional si anume desorelle...in primele 6 zile am luat anticonceptionalele impreuna cu amoxacilina de 500, in a 10 zi de la administrarea anticonceptionaleleor am avut un contact sexula neprotejat dar am luat contraceptia de urgenta in timpul indicat.exita vreo reactie intre aceste pastile, mi s a exclus pericolul de a ramane insarcinata?
3 comentarii
Nu mai luaţi anticoncepţionale de urgenţă fără sfatul medicului. V-aţi expus unor reacţii adverse în mod inutil.
Ati luat degeaba pilula de a doua zi pentru ca erati protejata de anticonceptionale.Se poate intampla sa aveti unele dereglari ale menstruatiei, sau sangerari.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Bună seara. Aş avea o nedumerire privind interacţiunea contraceptivelor Desorelle cu antibiotice. Iau Desorelle de 2 luni de zile (acum sunt la a 10-a pastilă din folia de pe luna aceasta). Timp de 3 zile (duminică, luni şi marţi) am luat antibiotice Zinnat de 500 mg, unul pe zi, şi aş vrea să ştiu dacă pastiluţele luate anulează efectul Desorelle., caz în care ar trebui să mă protejez suplimentar. Pe prospectul Desorelle am observat că nu este menţionată interacţiunea cu Cefuroxime axetil (Zinnat). În a 4-a zi de la terminarea tratamentului cu antibiotic (sâmbătă), pot avea contact sexual neprotejat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot lua anticonceptionale daca fac tratament cu moldamin?
- 2moldaminul scade efectul anticonceptionalelor?
- 2cedax ceftibuten caps interfereaza cu anticonceptionalele?
- 3yasmin si antibioticele
- 3logest si antibiotice
- 22anticonceptionale si antibiotice-parerile unui medic
- 4yasmin+antibiotice (amoxicilina)+sex neprotejat?
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 3antibiotice cu anticonceptionale
- 4Efectul antibioticelor cu anticonceptionalele Karissa
- 4anticonceptionale dupa antibiotic
- 3pot lua antibiotice daca folosesc anticonceptionale?
- 0prima pastila de yasemin si o jumatate de pastiluta mig400
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 2cuminol+rigevidon?
- 0Anticonceptionale Bellara si antibiotic Augumentin
- 1Am ramas insarcinata?
- 0Logest si nolicin
- 0Anticonceptionale Logest+antibiotic Augmentin (amoxicilina)
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele