antibiotice cu desorelle

sunt in prima luna in care folosesc un anticonceptional si anume desorelle...in primele 6 zile am luat anticonceptionalele impreuna cu amoxacilina de 500, in a 10 zi de la administrarea anticonceptionaleleor am avut un contact sexula neprotejat dar am luat contraceptia de urgenta in timpul indicat.exita vreo reactie intre aceste pastile, mi s a exclus pericolul de a ramane insarcinata?
3 comentarii

Nu mai luaţi anticoncepţionale de urgenţă fără sfatul medicului. V-aţi expus unor reacţii adverse în mod inutil.

Ati luat degeaba pilula de a doua zi pentru ca erati protejata de anticonceptionale.Se poate intampla sa aveti unele dereglari ale menstruatiei, sau sangerari.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

Bună seara. Aş avea o nedumerire privind interacţiunea contraceptivelor Desorelle cu antibiotice. Iau Desorelle de 2 luni de zile (acum sunt la a 10-a pastilă din folia de pe luna aceasta). Timp de 3 zile (duminică, luni şi marţi) am luat antibiotice Zinnat de 500 mg, unul pe zi, şi aş vrea să ştiu dacă pastiluţele luate anulează efectul Desorelle., caz în care ar trebui să mă protejez suplimentar. Pe prospectul Desorelle am observat că nu este menţionată interacţiunea cu Cefuroxime axetil (Zinnat). În a 4-a zi de la terminarea tratamentului cu antibiotic (sâmbătă), pot avea contact sexual neprotejat?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4eu iau novinette de 1 an jumatate si acum am racit
- 4logest+amoxicilina
- 2anticonceptionale versus antibiotice
- 5o intrebare catre un medic: iau amoxicilina si yasmine. Exista vreun risc?
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 4anticonceptionale si antibiotice
- 6novynette si amoxicilina
- 5Ibuprofen si Yasmin
- 3anticonceptionale-antibiotice
- 3Escapelle si antibioticele
- 2antibioticele si anticonceptionalele
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 3Nurofen vs Anticonceptionale...Va rog, ajutor!:(
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 2Antibiotic cu escapelle
- 0Contraceptie cu laurina si metronidazol