Anestezie dentara - pata mare alba la acel loc
Buna ziua. Mi s-a facut o anestezie acum doua zile in gingie (partea dintre gingie si obraz) pentru a scoate nervul unui molar (al doilea de sus) si a-l plomba. In acest moment inca simt ca ma jeneaza / doare la atingere locul unde s-a facut anestezia si am observat un fel de pata mare alba la acel loc. Este normal sau s-a intamplat ceva gresit? Multumesc.
1 comentarii
Bună ziua,
Este posibil ca acea pata alba să fie o simplă reacție la anestezie sau la procedura de extracție a nervului. În general, aceste tipuri de reacții sunt comune și nu necesită tratament special. Cu toate acestea, dacă durerea și umflarea persistă sau se agravează în timp, este recomandat să consultați dentistul pentru a verifica dacă există o problemă mai serioasă, cum ar fi o infecție sau o inflamație.
În cazul în care ați observat orice sângerare sau secreții la locul extracției sau aveți dureri severe, este important să contactați imediat medicul dumneavoastră dentist.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Este posibil ca acea pata alba să fie o simplă reacție la anestezie sau la procedura de extracție a nervului. În general, aceste tipuri de reacții sunt comune și nu necesită tratament special. Cu toate acestea, dacă durerea și umflarea persistă sau se agravează în timp, este recomandat să consultați dentistul pentru a verifica dacă există o problemă mai serioasă, cum ar fi o infecție sau o inflamație.
În cazul în care ați observat orice sângerare sau secreții la locul extracției sau aveți dureri severe, este important să contactați imediat medicul dumneavoastră dentist.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 3anestezia dentara in primele saptamani de sarcina
- 1anestezia dentara
- 4imi este frica tare de extractie unei masele
- 1amortire deget dupa anestezie dentara
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 3Anestezie dentara si sarcina
- 1Anestezice dentare pentru un pacient cu parkinson si diabet
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 10buza, dinti barbie amortita +furnicaturi
- 1Dureri de ureche + mandibula+ gat dupa o anestezie
- 6Alergie dupa anestezie cu Xilina.
- 1Anestezie in nervul molarului
- 0Tulburari și lipsa poftei de mincare
- 1Alergie anestezic dentar
- 2Anestezie dentara
- 2Anestezie ineficientă
- 1Durere ureche, dupa anestezie masea