analize modificate

am facut o serie de analize, astazi am luat rezultatul si apar modificati urmatorii parametrii:
leucocite -11600/microL -limite laborator 4400-10000
neutrofile segmentate 72, 4% respectiv 8430/microL limite laborator 50-70% si 7000/microL
limfocite 20, 5 % limite lab 25-40%
ciudat este(sau nu) la numaratoare limfocitele ies 2380 microL numar care se incadreaza in limitele laboratorului adica 1000-4800!
vsh 8 la 1 ora si 24 la 2 ore !!!
celelalte elemente ale hemoleucogramei sunt in limite normale !
intrebarile mele ar fi:
ce semnificatie are modificarea acestor parametrii, daca aceasta crestere este patologica avand in vedere limitele laboratorului.
si ce-a de-a doua ce semnificatie are cresterea atat de mare a vsh la 2 ore avand in vedere ca la 1 o ora este normal
multumesc !
leucocite -11600/microL -limite laborator 4400-10000
neutrofile segmentate 72, 4% respectiv 8430/microL limite laborator 50-70% si 7000/microL
limfocite 20, 5 % limite lab 25-40%
ciudat este(sau nu) la numaratoare limfocitele ies 2380 microL numar care se incadreaza in limitele laboratorului adica 1000-4800!
vsh 8 la 1 ora si 24 la 2 ore !!!
celelalte elemente ale hemoleucogramei sunt in limite normale !
intrebarile mele ar fi:
ce semnificatie are modificarea acestor parametrii, daca aceasta crestere este patologica avand in vedere limitele laboratorului.
si ce-a de-a doua ce semnificatie are cresterea atat de mare a vsh la 2 ore avand in vedere ca la 1 o ora este normal
multumesc !
1 comentarii

cu scuzele de rigoare fata de ceilalti forumisti, as dori un raspuns de la un medic!
multumesc de intelegere!
multumesc de intelegere!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara
- 0Chlamidya persistenta, infertilitate
- 1Infectie urinara cu Klebsiela