analize inainte de sarcina
Buna seara!Vreau sa stiu EXACT ce analize trebuiesc facute inainte de a ramane insarcinata?Am deja 2 sarcini pierdute si nici un doctor nu se oboseste sa imi faca niste analize mai amanuntite pt a depista cauza.As vrea sa mai incerc dar ma ingrozeste ideea sa raman iar si sa o pierd.Sper sa imi puteti da un raspuns mai clar ca sincer...de cate ori am pus o intrebare pe acest forum.vizitatori cu zecile si raspunsuri.lipsa.
2 comentarii
Medicul ginecolog-obstetrician trebuie sa va prescrie aceste analize si sa analizeze cauzele care au provocat primele pierderi de sarcina.
Despre acestea nu ati mentionat nimic.
Despre acestea nu ati mentionat nimic.
Pai am facut primele analize in trim.1(sange, urina, eco.Au iesit bune toate dar cand am pierdut sarcinile.surpriza...au spus domniile lor(medici)ca e ceva normal in primul trimestru si ca pt a-mi face analize mai amanuntite pt vederea cauzei trebuie sa pierd cel putin 3 sarcini...deci????Ca doar nu sunt tampita sa pierd sarcini si sa nu am habar ce trebuie sa cer...mi -a dat iar analize de sange.pe care nu le-am mai facut ca deja ma fac donatoare la cat mi-a recoltat.eu am intrebat pe cineva care cunoaste sau a trecut prin asa ceva.DACA stie ce ecografie, analiza trebuie sa fac, pt a fi sigura ca nu mai pierd sarcina.specific, la 12 sapt le-am pierdut pe amandoua..una prin sangerare pana am pierdut-o si una oprita din evolutie..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu folosesc metode anticonceptionale. as vrea sa stiu de ce nu pot ramane insarcinata.
- 2vreau un copil?
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 3dupa cat timp pot face copii-?
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 6vreau un bebe.
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 4vreau un bebe
- 3vreau un bebe
- 1vreau un copil
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 3vreau un copil ajutor
- 2anticonceptionale apoi copil
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 2melleva 35 timp de 6 luni si acum vreau un bebe
- 3sarcina si problemele ei
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: