amortirea piciorului si mainii stangi
buna ziua
Ma numesc Carmen si am 22 de ani.De curand am fost internata in spital unde am urmat un tratament injectabil.In urma une iinjectii am simtit furnicaturi puternice urmate de amorteala la piciorul respectiv.Acum sunt acasa dar in continuare probleme cu piciorul si cu mana de pe partea stanga.Imi amortesc si le simt moi.In zona piciorului am o portiune pe care daca o ating o simt foarte greu.Daca ma lovesc in acea zona abia simt.
multumesc!
Ma numesc Carmen si am 22 de ani.De curand am fost internata in spital unde am urmat un tratament injectabil.In urma une iinjectii am simtit furnicaturi puternice urmate de amorteala la piciorul respectiv.Acum sunt acasa dar in continuare probleme cu piciorul si cu mana de pe partea stanga.Imi amortesc si le simt moi.In zona piciorului am o portiune pe care daca o ating o simt foarte greu.Daca ma lovesc in acea zona abia simt.
multumesc!
3 comentarii
este posibil ca o injecţie să fi atins un nerv, în principiu se regenerează uşor şi o să vă treacă în câteva săptămâni. dacă nu se ameliorează sau se agravează, atunci mergeţi la un medic neurolog
Poti incerca un remediu homeopat pentrua astfel de leziuni la nervi aduse prin injectii asa ca nu trebuie sa astepti saptamani. Daca te intereseaza da-mi un mesaj dand un click pe id-ul meu.
Buna seara!
Fiind vorba despre o afectare a unui nerv, ar fi preferabil si intelept sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Fiind vorba despre o afectare a unui nerv, ar fi preferabil si intelept sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9amorteli si furnicaturi
- 11probleme neurologice fara sa mi se poata pune un diagnostic
- 3picioare umflate si amortite
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 1amortirea degetelor de la maini
- 1amorteala mina stinga si fata
- 1picioare amortite si furnicaturi
- 4amorteli ale mîinii drepte (degete) si ale piciorului drept (degete)
- 5Picior drept amortit de la genunchi in jos
- 1durere de sold +picior amortit
- 3Maini si picioare amortite in repaus
- 1Tunelul carpian
- 2Mâna dreaptă amorțită
- 2Amorteala muschi picior drept in zona femurala
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 4Mana amorțita, amețeală, confuzie...
- 0Paralizie temporară picior drept
- 0Amorteala resimtita in ambele picioare
Mai multe informații despre: amorteala piciorului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: