amortirea piciorului si mainii stangi
buna ziua
Ma numesc Carmen si am 22 de ani.De curand am fost internata in spital unde am urmat un tratament injectabil.In urma une iinjectii am simtit furnicaturi puternice urmate de amorteala la piciorul respectiv.Acum sunt acasa dar in continuare probleme cu piciorul si cu mana de pe partea stanga.Imi amortesc si le simt moi.In zona piciorului am o portiune pe care daca o ating o simt foarte greu.Daca ma lovesc in acea zona abia simt.
multumesc!
Ma numesc Carmen si am 22 de ani.De curand am fost internata in spital unde am urmat un tratament injectabil.In urma une iinjectii am simtit furnicaturi puternice urmate de amorteala la piciorul respectiv.Acum sunt acasa dar in continuare probleme cu piciorul si cu mana de pe partea stanga.Imi amortesc si le simt moi.In zona piciorului am o portiune pe care daca o ating o simt foarte greu.Daca ma lovesc in acea zona abia simt.
multumesc!
3 comentarii
este posibil ca o injecţie să fi atins un nerv, în principiu se regenerează uşor şi o să vă treacă în câteva săptămâni. dacă nu se ameliorează sau se agravează, atunci mergeţi la un medic neurolog
Poti incerca un remediu homeopat pentrua astfel de leziuni la nervi aduse prin injectii asa ca nu trebuie sa astepti saptamani. Daca te intereseaza da-mi un mesaj dand un click pe id-ul meu.
Buna seara!
Fiind vorba despre o afectare a unui nerv, ar fi preferabil si intelept sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Fiind vorba despre o afectare a unui nerv, ar fi preferabil si intelept sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2maini amortite in cursul noptii
- 3O amorteala.
- 2mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare
- 3Amorteala gamba picior drept
- 2Picior amortit
- 12durere de sold si amorteala piciorului
- 6usturime mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 2picioare amortite
- 1Durere plus amorteala picior drept
- 2Amorteala mina si picior
- 1Amorteala picior stang si furnicaturi in talpa