durere spate, amorteala picior stang
Am 38 de ani si in urma RMN-ului efectuat in 02.02.2015 am primit urmatotul rezultat.
Aplatizarea lordozei fiziologice.Discopatie lombara inferioara.Protuzie posterioara disc intervertebral L5_S1 cu compresiune pe sacul tecal, canalul medular si radiculara bilaterala, mai accentuata in dreapta.
Mentionez ca fac tratament cu Gabaran 300 si Alanerv+fizioterapie durerile inca persista pe piciorul stang.
Va multumesc.
Astept raspuns.
Aplatizarea lordozei fiziologice.Discopatie lombara inferioara.Protuzie posterioara disc intervertebral L5_S1 cu compresiune pe sacul tecal, canalul medular si radiculara bilaterala, mai accentuata in dreapta.
Mentionez ca fac tratament cu Gabaran 300 si Alanerv+fizioterapie durerile inca persista pe piciorul stang.
Va multumesc.
Astept raspuns.
1 comentarii
buna ziua va rog mult sa imi raspundeti am inceput sa am dureri de 6 luni la piciorul stang imi amorteste si durere este de la coloana si tot piciorul stang dar numai partea din spate am facut un rmn si rezultatul este discopatie lombara L5 si s1 mam dus la un doctor si mia spus sa vin sa ma opereze eu am optat pt un tratament va rog sa imi spuneti daca se poate reface prin tratament va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri de spate partea stanga
- 6Durere In zona stanga sus a spatelui
- 3Nefrectomie dreapta
- 13nu stiu ce am..
- 4Durere in stomac si in spate.
- 1dureri de spate
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 1Durere de spate din cauza ridicarii (prevenire inrautatire)
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 4durere de spate - diagnostic spondiloza - ce sfaturi imi dati?
- 0durere si troznire articulatii si spate
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 1picioare amortite si furnicaturi
- 3Amorteala si dificultate de miscare la piciorul drept
- 1dureri de spate
- 3Probleme cu spatele
- 1Amortire picior stang
- 1Durere spate. Ajutor!
- 0Durere de spate și furnicături pe picior
Mai multe informații despre: Durere de spate amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: