durere spate, amorteala picior stang

Am 38 de ani si in urma RMN-ului efectuat in 02.02.2015 am primit urmatotul rezultat.
Aplatizarea lordozei fiziologice.Discopatie lombara inferioara.Protuzie posterioara disc intervertebral L5_S1 cu compresiune pe sacul tecal, canalul medular si radiculara bilaterala, mai accentuata in dreapta.
Mentionez ca fac tratament cu Gabaran 300 si Alanerv+fizioterapie durerile inca persista pe piciorul stang.
Va multumesc.
Astept raspuns.
Aplatizarea lordozei fiziologice.Discopatie lombara inferioara.Protuzie posterioara disc intervertebral L5_S1 cu compresiune pe sacul tecal, canalul medular si radiculara bilaterala, mai accentuata in dreapta.
Mentionez ca fac tratament cu Gabaran 300 si Alanerv+fizioterapie durerile inca persista pe piciorul stang.
Va multumesc.
Astept raspuns.
1 comentarii

buna ziua va rog mult sa imi raspundeti am inceput sa am dureri de 6 luni la piciorul stang imi amorteste si durere este de la coloana si tot piciorul stang dar numai partea din spate am facut un rmn si rezultatul este discopatie lombara L5 si s1 mam dus la un doctor si mia spus sa vin sa ma opereze eu am optat pt un tratament va rog sa imi spuneti daca se poate reface prin tratament va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3O amorteala.
- 8Durere spate stanga sus
- 6durere de spate partea dreapta sus..sunt foarte speriata:((
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 2Amorteala piciorului drept (furnicaturi)
- 1Dureri de spate.. Nu am medic de familie. unde sa merg?
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 3Dureri mari de spate, in partea de jos
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 9Durere spate umar
- 2Dureri de spate
- 1Dureri de spate
- 3picior amortit
- 2durere de spate in zona plamanilor!
- 1durere de cap
- 2Durere de spate
- 3Osteomul osteoid la nivel lombar (L4)
- 0Amorțeală picior si mâna dreaptă
- 1Durere de spate in urma unui efort fizic
Mai multe informații despre: Durere de spate amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: