Amorteli ale mainii si fetei pe partea stanga
Buna seara.
Cateodata imi amortesc 3 degete ale mainii stangii ( de la degetul mic pana la cel mojlociu), a gurii cu dantura (simtind ca daca fortez putin maxilarul imi vor cadea dintii) pe partea stanga, iar in ceea ce priveste ochiul stang am senzatia ca vad niste luminite. Acestea mentionate mai sus nu imi trec decat in situatia in care pur si simplu vomit de 2 ori. Simptomele relatate apar la un interval de cateva luni. Care poate fi cauza sau ce as putea face ca acest lucru sa nu mai apara?
Cateodata imi amortesc 3 degete ale mainii stangii ( de la degetul mic pana la cel mojlociu), a gurii cu dantura (simtind ca daca fortez putin maxilarul imi vor cadea dintii) pe partea stanga, iar in ceea ce priveste ochiul stang am senzatia ca vad niste luminite. Acestea mentionate mai sus nu imi trec decat in situatia in care pur si simplu vomit de 2 ori. Simptomele relatate apar la un interval de cateva luni. Care poate fi cauza sau ce as putea face ca acest lucru sa nu mai apara?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2amorteli in partea stanga
- 1Ce poate sa fie ?
- 2Sensibilitate amorțeli partea dreaptă
- 0Probleme neurologice
- 1Un sfat va rog - amorteli mana
- 1Fata amortita
- 2Amorteala faciala acuta
- 0Membru superior si inferior stang amortit
- 0Amorteala fata partea stanga
- 2Dureri corp doar pe partea stanga
- 3Stari de nervozitate, amortirea unei parti de cap
- 2Batai puternice inima, dureri si zbatere de vene
- 3Simptome post Covid
- 1Îmi amortesc fata și brațul drept
- 0Durere puternica in piept(partea stanga) si partea stanga a corpului amortita
- 2Ajutati-ma - partea dreapta a corpului si vedere ingreunata
Mai multe informații despre: amorteala unei jumatati a corpului