Amorteala Ficat
Imi amorteste in somn ficatul. Cred eu ca este ficatul, sub coaste in partea dreapta, exact sub coaste, nu mai jos nu mai sus. Zona care amorteste este destul de mare cam cat jumatate de palma. Imi amorteste doar in somn si destul de puternic. Ma trezesc si aproape ca nu ma pot misca, este la fel ca si in cazul unei maini/picior amortite. Sufar putin si-mi trece, ca la o amorteala normala. Mi se intampla destul de rar, o data pe saptamana cred, dar seara trecuta mi s-a intamplat de 3 ori. De 3 ori intr-o noapte nu poate fi o coincidenta, asa ca m-am gandit sa va cer ajutorul.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
4 comentarii
Buna ziua,
nu mai astepta dupa pareri iar, medicii nu prea intra cu sfaturi sambata si dumineca...
Intrebare:
-cum stii tu, ca-ti amorteste daca dormi (zici :in somn?!?
Un sfat:
-merge la Urgenta daca, ti-e frica de ceva sau...dimineata luni, la medicul de familie..
EU, in locul tau, nu m-as lua dupa un sfat..DOAR daca, intra un medic..si le multumim.
O zi buna!
nu mai astepta dupa pareri iar, medicii nu prea intra cu sfaturi sambata si dumineca...
Intrebare:
-cum stii tu, ca-ti amorteste daca dormi (zici :in somn?!?
Un sfat:
-merge la Urgenta daca, ti-e frica de ceva sau...dimineata luni, la medicul de familie..
EU, in locul tau, nu m-as lua dupa un sfat..DOAR daca, intra un medic..si le multumim.
O zi buna!
Ma trezesc si aproape ca nu ma pot misca, este la fel ca si in cazul unei maini/picior amortite.
Buna ziua. Amorteala (parestezia) probabil este de la unul sau mai multi nervi intercostali care sunt comprimati in coloana vertebrala in timpul somnului. Puteti face o radiografie de coloana. S-ar putea sa fie osteoporoza (la femei, dupa menopauza). Daca nu este nimic la coloana, se poate sa ajute suplimente de calciu, apoi magneziu. Daca simptomele dureaza, ar trebui sa mergeti la medicul de familie. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Analize specifice ficatului-esofag
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 10intepaturi f mari la ficat
- 4Problema cu ficatul
- 4Legat de ficat
- 5cum poate afecta bebele problemele mele
- 3dureri in zona ficatului
- 6Boli la ficat
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 15cancer in metastaza
- 0noduli la ficat
- 1Regim Ficat (urgent)
- 1Ecografie Abdominala-probleme la rinichi si vezica urinara si Ficat
- 1Ficatul gras
- 5A iesit ceva din operatie chist ficat
- 8Dureri, intepaturi si mancarimi in zona ficatului
- 0interpretare RMN ficat
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: