Regim Ficat (urgent)

Buna ziua,
Am nevoie urgenta de un tratament, regim naturist/nenaturist pentru FICAT.
Mi s-a spus ca nu voi apuca 30 de ani, iau medicamente dar nu mi-au dat un regim strict decat sa numai mananc gras.
Nu ma trimiteti la medic sau la nu stiu ce institutie, am nevoie sa stiu de la voi.
Multumesc
Am nevoie urgenta de un tratament, regim naturist/nenaturist pentru FICAT.
Mi s-a spus ca nu voi apuca 30 de ani, iau medicamente dar nu mi-au dat un regim strict decat sa numai mananc gras.
Nu ma trimiteti la medic sau la nu stiu ce institutie, am nevoie sa stiu de la voi.
Multumesc
1 comentarii

Kaya 93
Este mult de vorbit despre ficat. In primul rand orice problema ai avea, trebuie sa respecti regula celor 3 adica 8 ore munca, 8 ore odihna activa si 8 ore somn. Nu 14 ore munca, 4 odihna mai bine zis gospodarie si 6 somn..uita viata asta. LA urma urmei orinde ai lucra, si orice familie ai avea, daca se intampla ceva se va gasi cineva sa te inlocuiasca, stai linistita.
- regim alimentar fara zahar, il inlocuiesti cu miere, carne alba, fara prajeli, fara alcool, fumatul exclus, o cafeluta merge. Ca medicamentatie - Esentin forte una dimineata si una seara, vezi nu le confunda cu esential forte
- procura-ti suplimentul Genio..te informezi de pe net despre el
La Oradea este medicul Elthes Ladislau, care are un leac naturist miraculos, dar e foarte greu de ajuns la el.
Sper sa-ti foloseasca, sfaturile mele
Dar oricum, in functie de gravitate du-te la un medic si fa-ti investigatii minime.
Este mult de vorbit despre ficat. In primul rand orice problema ai avea, trebuie sa respecti regula celor 3 adica 8 ore munca, 8 ore odihna activa si 8 ore somn. Nu 14 ore munca, 4 odihna mai bine zis gospodarie si 6 somn..uita viata asta. LA urma urmei orinde ai lucra, si orice familie ai avea, daca se intampla ceva se va gasi cineva sa te inlocuiasca, stai linistita.
- regim alimentar fara zahar, il inlocuiesti cu miere, carne alba, fara prajeli, fara alcool, fumatul exclus, o cafeluta merge. Ca medicamentatie - Esentin forte una dimineata si una seara, vezi nu le confunda cu esential forte
- procura-ti suplimentul Genio..te informezi de pe net despre el
La Oradea este medicul Elthes Ladislau, care are un leac naturist miraculos, dar e foarte greu de ajuns la el.
Sper sa-ti foloseasca, sfaturile mele
Dar oricum, in functie de gravitate du-te la un medic si fa-ti investigatii minime.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tot ficatul...
- 2Ficat? Inima?
- 4durere in zona ficatului
- 4Poate fii cancer
- 5virus hepatic B.. cum sa-mi protejez ficatul?
- 4tratament toxic (TBC) si ficatul
- 3angiom cavernos al ficatului?
- 6antibioticele si ficatul
- 9Formatiune chistica antero-inferioara
- 4ce inseamna CALCIFIERE LA FICAT?
- 6E cancer?
- 4problema cu ficatul
- 5interactioneaza silimarina cu logest?
- 5alaninaminotransferaza(GPT ALAT ALT)
- 6am ciroza hepatica cu virus c.. ce sanse sunt de vindecare?
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 3Ficat
- 4ecografie ficat
- 5Ecografie abdominala.. analize bune in afara de ficat
- 1Analize ficat
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: