Regim Ficat (urgent)
Buna ziua,
Am nevoie urgenta de un tratament, regim naturist/nenaturist pentru FICAT.
Mi s-a spus ca nu voi apuca 30 de ani, iau medicamente dar nu mi-au dat un regim strict decat sa numai mananc gras.
Nu ma trimiteti la medic sau la nu stiu ce institutie, am nevoie sa stiu de la voi.
Multumesc
Am nevoie urgenta de un tratament, regim naturist/nenaturist pentru FICAT.
Mi s-a spus ca nu voi apuca 30 de ani, iau medicamente dar nu mi-au dat un regim strict decat sa numai mananc gras.
Nu ma trimiteti la medic sau la nu stiu ce institutie, am nevoie sa stiu de la voi.
Multumesc
1 comentarii
Kaya 93
Este mult de vorbit despre ficat. In primul rand orice problema ai avea, trebuie sa respecti regula celor 3 adica 8 ore munca, 8 ore odihna activa si 8 ore somn. Nu 14 ore munca, 4 odihna mai bine zis gospodarie si 6 somn..uita viata asta. LA urma urmei orinde ai lucra, si orice familie ai avea, daca se intampla ceva se va gasi cineva sa te inlocuiasca, stai linistita.
- regim alimentar fara zahar, il inlocuiesti cu miere, carne alba, fara prajeli, fara alcool, fumatul exclus, o cafeluta merge. Ca medicamentatie - Esentin forte una dimineata si una seara, vezi nu le confunda cu esential forte
- procura-ti suplimentul Genio..te informezi de pe net despre el
La Oradea este medicul Elthes Ladislau, care are un leac naturist miraculos, dar e foarte greu de ajuns la el.
Sper sa-ti foloseasca, sfaturile mele
Dar oricum, in functie de gravitate du-te la un medic si fa-ti investigatii minime.
Este mult de vorbit despre ficat. In primul rand orice problema ai avea, trebuie sa respecti regula celor 3 adica 8 ore munca, 8 ore odihna activa si 8 ore somn. Nu 14 ore munca, 4 odihna mai bine zis gospodarie si 6 somn..uita viata asta. LA urma urmei orinde ai lucra, si orice familie ai avea, daca se intampla ceva se va gasi cineva sa te inlocuiasca, stai linistita.
- regim alimentar fara zahar, il inlocuiesti cu miere, carne alba, fara prajeli, fara alcool, fumatul exclus, o cafeluta merge. Ca medicamentatie - Esentin forte una dimineata si una seara, vezi nu le confunda cu esential forte
- procura-ti suplimentul Genio..te informezi de pe net despre el
La Oradea este medicul Elthes Ladislau, care are un leac naturist miraculos, dar e foarte greu de ajuns la el.
Sper sa-ti foloseasca, sfaturile mele
Dar oricum, in functie de gravitate du-te la un medic si fa-ti investigatii minime.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tot ficatul...
- 2analize pentru ficat
- 4durere in zona ficatului si a apendicelui
- 3carcinomateza cu ascita, metastaze osteolitice, ficat tumora
- 3Ficatul sau problema lombara !!! Va rog raspundeti'mi
- 5metastaza la ficat cu insulino dependent de 1 an
- 4Legat de ficat
- 6ce inseamna emangion la ficat?
- 6Boli la ficat
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 8are ceva la ficat?
- 6am ciroza hepatica cu virus c.. ce sanse sunt de vindecare?
- 0noduli la ficat
- 3Tinctura de armurariu, remediu in afectiuni ale ficatului
- 8Dureri, intepaturi si mancarimi in zona ficatului
- 2Problema ficat sau fiere ( diagnostic ) niciunul?
- 1Analize Ficat îngrijorătoare
- 1Ecografie ficat baiat de 7 ani
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: