ficat polichistic
![Alice-bv](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 36 ani, sunt mama a doi copii, duc o viata normala, fara excese de niciun fel si sunt in general sanatoasa dar, la o ecografie curenta, mi s-a descoperit un ficat polichistic. Mentionez ca nu am niciun fel de acuze, iar analizele ficatului sunt normale. Doresc sa stiu daca se trateaza si, mai ales, ce prognostic exista (daca se pot complica), daca ar trebui sa tin vreo dieta. Din ceea ce am citit, am aflat ca sunt total benigni, ca trebuie lasati in pace (poate doar repetata ecografia la 1-2 ani). Daca altcineva s-a confruntat cu aceasta problema si stie mai mult, rog mult sa-mi raspunda. Va multumesc!
2 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Asa este, aceste tumori benigne trebuie lasate in pace, caci riscul de sangerare este important.Ele nu sunt simptomatice, nu produc neplaceri si, de obicei, sunt inofensive.Ai folosit cumva pilule contraceptive?Sa fii atenta cu grasimile, prajelile si mancarurile grele; efortul fizic sa nu fie peste masura, sa te odihnesti si sa nu consumi alcool.Anual fa-ti ecografie si probele hepatice [ inclusiv electroforeza].Numai bine!
![ralucaz](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am citit cu interes despre aceasta ciuperca. Tatal meu a fost diagnosticat acum 2 zile cu metastaza ficat. este internat la Sf. Ioan. Toti doctorii se mira cat de marit este ficatul, burta fiind umflata pe toata suprafata abdomenului superior. Evident, nu-i dau nici o sansa, doar 3 luni de trait. Alte organe nu sunt afectate, nu are dureri. Am intrat pe acest site in speranta unui sfat, am vazut si pareri realiste despre acest diagnostic, dar cum speranta moare ultima am selectat si unele pozitive. As dori sa stiu daca Agaricus Blazei Murrill (ABM) ar fi utila in acest moment si cui ma pot adresa. -*. va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat sau o opinie profesionista.
Multumesc.
(*modificat de administrator)
Am citit cu interes despre aceasta ciuperca. Tatal meu a fost diagnosticat acum 2 zile cu metastaza ficat. este internat la Sf. Ioan. Toti doctorii se mira cat de marit este ficatul, burta fiind umflata pe toata suprafata abdomenului superior. Evident, nu-i dau nici o sansa, doar 3 luni de trait. Alte organe nu sunt afectate, nu are dureri. Am intrat pe acest site in speranta unui sfat, am vazut si pareri realiste despre acest diagnostic, dar cum speranta moare ultima am selectat si unele pozitive. As dori sa stiu daca Agaricus Blazei Murrill (ABM) ar fi utila in acest moment si cui ma pot adresa. -*. va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat sau o opinie profesionista.
Multumesc.
(*modificat de administrator)
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21tratarea ficatului
- 4crestor si afectiunile ficatului.urgent, va rog!
- 3carcinomateza cu ascita, metastaze osteolitice, ficat tumora
- 4Legat de ficat
- 10Problema la ficat
- 5cum poate afecta bebele problemele mele
- 4Formatiune tumorala hepatica localizata in seg. VIII drept
- 4Probleme cu ficatul...ajutor urgent va rog
- 0analize sange la ficat
- 6E cancer?
- 5interactioneaza silimarina cu logest?
- 6probleme cu fierea
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 0Durere in zona ficatului si in capul pieptului.
- 0remedii pentru ficat
- 9probleme la ficat?
- 5Ecografie abdominala.. analize bune in afara de ficat
- 1Analize modificate la ficat
- 3Probleme ficat
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: